Concertul Testament s-a decis, Romania a invins Bulgaria!

315 vizualizări

Dupa ce in urma cu cateva zile Phoenix Entertainment anunta un concert TESTAMENT pe data de 12 august la Bucuresti (Arenele Romane), data la care figura un alt concert, cu aceeasi formatie, la Sofia, iata ca fanii formatiei pot rasufla usurati. Concertul Testament a fost adjudecat de Bucuresti, iar la Sofia evenimentul va avea loc in data de 11 august, dupa cum se poate vedea si in proaspatul afis oferit de catre organizatorii din Bulgaria.

Reamintim ca accesul publicului va fi permis incepand cu ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 RON.

Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la ARTmania Festival Sibiu 2014. Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;
Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);
Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);
Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.
Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*