Costi „Damigeana” se alatura invitatilor speciali de la concertul Krypton de pe 27 noiembrie, din Bucuresti

Lista invitatiilor speciali de la ultimul concert KRYPTON pe anul 2014 (27.11.2014, Club Colectiv) se inmulteste cu nimeni altul decat Costi Sandu („Damigeana”), cunoscut pentru activitatea sa in mai multe formatii romanesti de capatai, printre care ACT, Metrock dar si Krypton!

Alaturi de celebra trupa bucuresteana, care a revenit anul acesta in formula de aur, cu Gabi „Gurita” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitara, Dragos Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi si Razvan „Lapi” Lupu – tobe, se vor mai afla Paur (ex-Antract) si Alin Coiotu’ Dinca (Trooper).

Concertul va fi unul cu adevarat exceptional, incarcat de surprize si de prestatii inedite. In mod clar, evenimentul este unul „must-see” deoarece reuneste artisti de referinta ai rockului autohton, iar cand asta se intampla, este clar ca va iesi ceva nemaipomenit.

Iata ce a spus Costi Sandu „Damigeana” despre participarea lui, in calitate de invitat, la concertul Krytpon.:

„Ma simt onorat sa urc pe scena din nou alaturi de fostii mei colegi de care ma leaga o prietenie de peste 18 ani si o experienta unica si cu care am scos impreuna albumul ‘Am dormit prea mult’ intr-o perioada in care muzica rock intrase intr-un con de umbra. Va invit pe toti pe 27 noiembrie la un spectacol deosebit alaturi de niste muzicieni de calibru greu. Stay heavy!”

Costi Damigeana

Krypton pregateste un nou album care va fi lansat in cursul anului viitor. Acesta are ambitia de a aduce ceva fresh si inovator pe piata autohtona de rock.

In urmatoarea perioada, vom anunta alte nume grele ale rockului romanesc, care se vor alatura celor de la Krytpon, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

invitati

Biletele vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv, si vor costa 20 de lei!

Facebook Event
Facebook Krypton
Facebook Trooper


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*