Courtney Love desfiinteaza semi-reuniunea Nirvana cu McCartney la voce

Mda, era de asteptat ca fosta sotie a lui Kurt Cobain, controversata Courtney Love, cunoscuta si pentru activitatea ei cu formatia Hole, sa comenteze ceva referitor la semi-reuniunea Nirvana care a avut loc zilele trecute in cadrul unui concert umanitar organizat pentru victimele Uraganului Sandy. 

Chiar daca fanii, jurnalistii si criticii au fost de acord ca evenimentul care s-a petrecut pe scena din New York a fost unul special, Love nu a impartasit parerea majoritatii si a desfiintat initiativa lui Dave Grohl, cu care poarta un razboi personal de ceva timp. 

„Artista” le-a spus celor de la site-ul de barfe TMZ ca nu a fost deloc amuzata de ideea de a-l aduce pe Paul McCartney la voce in grupul reunit cu ocazia concertului. Ea a adaugat ca aceasta reuniune i s-ar fi parut o idee buna numai daca John Lennon ar mai fi fost in viata. 

Courtney s-a apucat sa posteze o serie de comentarii pe o pagina de Facebook dedicata grunge-ului. Iata  excerpte din aceste adevarate bucati literare. 

Ciudat cum ni s-a cerut sa plecam in turneu cu Alice In Chains. Chiar nu vreau sa fiu nepoliticoasa fata de Jerry, care este un adevarat domn, dar nu cumva Layne (voce) este mort? Imi pare rau ca a trebuit sa refuz. Poate sunt doar batrana, sau pura sau ceva…dar wow„, a scris Courtney intr-un comentariu.

Deseori ne certam cu Kurt pe tema aceasta – cine este mai bun, John Lennon sau Paul McCartney. Personal il prefer pe Paul. Atata timp cat grupul nou format nu va canta piese Nirvana, nu imi pasa„.

Apoi

Paul, ar fi bine sa-ti pui niste casti pe urechi, pentru ca bass-ul suna groaznic„, a continuat femeia.

Dupa prestatia propriu-zisa, Corutney a mai scris:

„Gata, s-a terminat. A fost groaznic”.

Apoi ca raspuns unui tanar care a declarat ca i-a placut prestatia:

„Scott, chiar? Repet. Era Krist la bass? Sa ne lamurim: nu este cunoscut pentru faptul ca e un mare
talent”.

Oare nu ar fi lumea un loc mai bun daca doamna Love si-ar vedea de treaba ei? We’re just sayin’…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*