Cradle Of Filth confirmați la Metalhead Meeting 2017

1.265 vizualizări

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 şi 25 iunie la Arenele Române din Bucureşti, iar lineupul evenimentului se îmbogăţeşte cu un nou nume: CRADLE OF FILTH. Britanicii se alătură numelor deja anunţate până acum la ediţia a şasea a festivalului: Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur şi Bucovina. Alte câteva zeci de trupe vor fi anunţate în curând!

Nu uitaţi avem parte şi de un AFTERMATH Metalhead Meeting cu Gojira pe 4 iulie tot la Arenele Române aşa METALHEAD va oferă pachete cu 20% reducere prin care puteţi vedea atât showul francezilor cât şi festivalul. Pachetele dar şi abonamentele la festival pot fi cumpărate de pe iabilet.ro de AICI.

Considerată de Metal Hammer drept cea mai de succes trupa britanică de la Iron Maiden până în zilele noastre, după concertul sold out din Cluj de acum doi ani, Cradle Of Filth vin să ţină capul de afiş al festivalului Metalhead Meeting cu al lor black metal combinat cu gothic şi symphonic metal, cu teme muzicale puternic influenţate de poezia şi mitologia goticăşi de filmele horror.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*