Cristi Minculescu face lumina in ceea ce priveste plecarea sa din trupa Iris

276 vizualizări

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Rock FM si realizat de Cristian Hrubaru, CRISTI MINCULESCU a dorit sa faca lumina in ceea ce priveste plecarea sa din Iris si motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie ce a surprins pe toti fanii formatiei si nu numai:

”Motivul retragerii de la Iris nu este reprezentat de latura financiara, ci are legatura cu degradarea morala care ne inconjoara”

”Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris”, a mai spus fostul solist vocal Iris care a mai declarat:

“Este o decizie care nu are sub nicio forma nicio legatura cu baietii din trupa, ci pur si simplu cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012”.

Artistul a mai spus ca motivele financiare nu au fost hotaratoare. „Pot fi foarte multe interpretari, dar am avut si eu sperantele mele care s-au implinit, nu s-au implinit… Ideea e ca, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu inseamna ca ma retrag din muzica si baietii au inteles gresit in legatura cu chestia financiara. Sigur ca banii iti fac viata mai usoara, dar nu sunt decisivi si s-a inteles gresit acest motiv. Pur si simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”.

”Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris. Repet, m-am mirat si eu ca am ajuns sa iau decizia aceasta, dar e singurul moment in care nu-mi pare rau. Deocamdata, singura certitudine trista e ca nu voi mai fi la Iris. Nu stiu ce voi face. Ma linistesc si eu un pic, sa ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului si cu siguranta ca veti afla primii ce am de gand”, a declarat Cristi Minculescu.

”Nu e vorba de niciun conflict si baietii chiar mi-au respectat decizia si nu are legatura in plan personal cu niciunul dintre ei. Vreau sa le multumesc lor si voua pentru suportul moral de acum trei ani si jumatate”

Toni Seicarescu, noul solist vocal al formatiei a declarat tot pentru Rock FM ca ...“a primit in urma cu o saptamana invitatia de a-l inlocui pe Cristi Minculescu si ca a acceptat cu emotie oferta”.
„Mi s-a umplut inima de emotie si am acceptat. Este foarte grea misiunea mea, dar nu imposibila”. 

„Ma asteapta multa munca si trebuie sa ma ridic acolo unde ar trebui sa fiu, la nivelul Iris. O sa dau tot ce pot pe scena”, i-a mai spus Toni Seicarescu lui Cristian Hrubaru.

Iris va scoate in scurt timp un single alaturi de Toni, noul solist vocal, iar pentru anul 2013 vor pregati lansarea unui nou album, potrivit declaraiilor facute de Nelu Dumitrescu la Rock FM. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*