Prietena lui Nikki Sixx planuieste un show striptease la un concert Mötley Crüe chiar de ziua ei!

Conform TMZ.com, prietena lui NIKKI SIXX, Courtney Bingham, planuieste sa-i trateze pe basistul Mötley Crüe/Sixx: A.M. si pe fani cu un show burlesc special.

Bingham va celebra a 27-a zi de nastere pe 5 septembrie performand un numar de striptease pe melodia „Girls, Girls, Girls” la teatrul DTE Energy Music din Clarkson, Michigan.

Fotografii cu ceea ce urmeaza sa poarte don’soara pe parcursul show-ului extravagant pot fi vazute aici.

Sixx si Bingham se cunosc din 2010, la scurt timp dupa despartirea de tatuatoarea Kat Von D.

In autobiografia sa, „Tattoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock’s Most Notorious Frontmen”, solistul Mötley Crüe, Vince Neil a scris despre Sixx, in legatura cu intalnirile sale.

La fel ca Tommy [Lee, bateristul Mötley Crüe], Nikki este unul din acei tipi care iubesc toata chestia cu faima. El nu ar fi putut avea o relatie cu Kat Von D daca nu era faimoasa. Si Donna D’Errico [fosta actrita ‘Baywatch’] inaintea ei; ea era un mare star cand s-au casatorit. Lui doar ii place sa-si vada fata in ziare. Iubeste agitatia din presa. Adora sa fie acel tip din trupa cu prietene celebre.„.

Sixx (53 ani) a fost insurat de doua ori, cu iepurasul Playboy Brandi Brandt si cu actrita Donna D’Errico, avand in prezent cinci copii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*