Red Hot Chili Peppers pe Arena Nationala. Detalii despre acces

Seria evenimentelor marca Emagic din vara aceasta se incheie cu cel mai asteptat concert rock al ultimilor ani: RED HOT CHILI PEPPERS pe Arena Nationala! Evenimentul prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone va avea loc vineri, 31 august.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Trupele care vor canta in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK si Grimus, programul incepand la scurta vreme dupa deschiderea portilor, urmand ca dupa lasarea intunericului rockerii americani sa urce pe scena.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·        posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

·        posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

·        posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Harta-acces RHCP Arena-Nati

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

 

Sursa: Comunicat Emag!c


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*