Saxon a terminat de inregistrat noul album

Legenda britanica heavy metal SAXON a terminat de inregistrat noul album care urmeaza a fi lansat in februarie 2013. Postcursorul lui „Call To Arms” (2011) va fi mixat de producatorul britanic Andy Sneap, care a lucrat anterior cu Megadeth, Accept, Nevermore, Exodus, Arch Enemy si nu numai.

Saxon a lansat in aprilie „Saxon – Heavy Metal Thunder – Live – Eagles Over Wacken” care cuprinde imagini din concertele trupei de la Wacken din 2004, 2007 si 2009, cuprinzand treizeci de piese, plus un CD live din Glasgow din 2011. Printre melodii se numara „Denim & Leather”, „Metalhead”, „Heavy Metal Thunder”, „Princess Of The Night” sau „Crusader” ce au fost cantate in fata a peste 75.000 de fani loiali care au asteaptat (si au primit) un concert de exceptie.

„Call To Arms” a fost vandut in peste 700 de copii pe teritoriul SUA in prima saptamana de lansare conform Nielsen SoundScan. CD-ul a debutat pe pozitia 51 in Top New Artist Albums (Heatseekers) care listeaza cele mai bine vandute albume ale artistilor care nu au intrat niciodata in Top 100 din The Billboard 200. Versiunea digipak a „Call To Arms” include un bonus epic — un CD gratuit de sapte piese, „Live At Donington 1980”.

Saxon a putut fi ascultata live vara aceasta la festivalul Rock The City (29 iunie – 1 iulie) de la Romexpo, Bucuresti, cand a performat in ziua a doua a evenimentului alaturi de Machine Head, Black Label Society, Soulfly, Lacuna Coil si Sweet Savage.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*