Cristi Minculescu urca din nou pe scena cu o noua formatie!

Evident, toti fanii rock-ului (si nu numai)  asteapta sa afle ce se va intampla cu CRISTI MINCULESCU dupa despartirea de Iris. Au circulat tot felul de zvonuri in ultima vreme, lansate pe canale mai mult sau mai putin neasteptate, care au speculat asupra unei posibile reuniri a grupului Harap Alb. Suntem in masura sa dezmintim oficial aceste zvonuri. Oricata simpatie reciproca ar functiona intre fostii componenti ai trupei respective, nu poate fi vorba de o refacere decat cu valoare de imaginatie. Este clar, oricat de mult si-ar dori oricine, un castel nu mai poate fi refacut dintr-o ruina, decat cu riscuri foarte mari.
 
Pe de alta parte, Cristi Minculescu se simte foarte profund legat de colaborarile trecute cu muzicieni si compozitori exceptionali, cum sunt Nutu Olteanu si Adrian Ilie, avand un respect mereu nostalgic pentru cei doi, care i-au fost alaturi in anii de glorie si fata de care se va simti mereu indatorat . In acest sens, nu exclude catusi de putin, ba chiar ar fi fericit sa se mai afle vreodata pe aceeasi scena cu unul sau cu altul sau – de ce nu? – impreuna cu amandoi.
 
Realist vorbind, insa, Cristi ramane etern dependent numai de muzica si in ultima vreme si-a regasit bucuria de a canta alaturi de cativa exceptionali muzicieni din…Germania, tara unde si-a stabilit rezidenta, cel putin temporar. Repetitiile se desfasoara zilnic, cu o daruire intrecuta numai de bucuria cantatului. Primul proiect se constituie intr-o veritabila ISTORIE A  ROCK-ULUI in 90 de minute, cu piese pe care orice impatimit al genului le va recunoaste de la primele acorduri! Totul cantat cu rigoare germana si cu vocea inconfundabila a lui Cristi Minculescu. Numele trupei – foarte inspirat – este LOTUS
 
Publicul din Romania se va bucura, mai intai, de un “teaser” – varianta unplugged – care va fi prezentat intr-o suita de concerte “ de colectie” (unice si irepetabile) in cateva dintre cele mai de top cluburi din tara. 
 
Mini-turneul include: 
– Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie)
– True Club din Bucuresti (vineri,7 decembrie)
– Times Pub din Brasov (sambata, 8 decembrie) 
– Phoenix din Constanta (duminica, 9 decembrie). 
 
Privilegiatii care vor avea acces nu vor uita, cu siguranta, performanta la care vor fi fericiti martori.  Bilete si/sau rezervari – la fiecare locatie in parte. 
 
In imagine, o secventa de la repetitii, cu Cristi Minculescu si chitaristul Judy Seutter.
Noua trupa a lui Cristi Minculescu – LOTUS – pregateste un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion. Sa speram ca un public cat mai numeros se va putea bucura de acest moment cu adevarat istoric.
 
Si aceasta nu este deloc singura surpriza pregatita de Cristi Minculescu pentru publicul din Romania. Fundatia Phoenix, care are onoarea si bucuria sa il reprezinte, va va anunta cat de curand viitoarele proiecte!
 
Sursa: Comunicat Fundatia Phoenix
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*