Days Of Confusion lansează „Yin & Out”, primul album al formației

468 vizualizări

Pe 1 martie 2017, DAYS OF CONFUSION lansează Yin & Out, primul album al formației în Club Control, București. În deschidere vor concerta GRAY MATTERS.  

Albumul va fi prezentat sub forma unui pachet ce contine CD-ul și, în premieră, un board game tematic care îi are ca protagoniști pe membrii formației. Artwork-ul noului album, precum și al board game-ului, a fost realizat în colaborare cu doi artiști plastici contemporani, Matei Șerban Sandu și Dragoș Stroe.

Lansarea albumului Yin & Out al celor de la Days of Confusion va fi susținută de o serie de evenimente deosebite, menite să introducă publicul în universul formației și, implicit, al noului album.
Yin & Out se va lansa sub egida Universal Music România.

Cosmin Lupu (voce/chitară)
Uneori, mă gândesc că pentru mine ar fi tare greu să o iau de la capăt cu alți oameni, daca nu ar fi Days of Confusion și atunci îmi aduc aminte de fapt să apreciez oamenii ce îmi sunt alături, fără de care Yin & Out nu s-ar fi putut întâmpla. Am muncit împreună foarte mult la tot ce e aici, de la muzică, imagine sau board game și vrem să oferim o experiență cu totul și cu totul altfel tuturor celor care apasă “Play” și/sau joacă „Yin & Out”! Ne vedem la concert!”

Cezar Popescu (chitară/voce)
Acest album este rezultatul unei munci uneori sisifice care s-a desfășurat pe parcursul a câțiva ani. Satisfacția și împlinirea realizării lui sunt incomensurabile în raport cu eforturile, uneori prea mari, ce au fost necesare pentru procesul conceperii și concretizării sale ca atare. Sunt foarte satisfacut și foarte mândru de rezultatele muncii noastre. Le mulțumesc colegilor/prietenilor mei pentru că au fost alături de mine în această călătorie și îi felicit pentru atitudine, implicare și anduranță!”

Andrei Zamfir (bas)
Lansarea asta… este următorul nivel! Următorul nivel, o evoluție uriașă în tot ceea ce înseamnă chestia asta, Days of Confusion. Avem norocul să ne aflam printre niște oameni extraordinari, prieteni și oameni care cred la fel de mult ca și noi în proiectul ăsta. Crește un sentiment de bucurie și de emoție când știu că lucrurile evoluează atât de rapid și de sigur, încât fericirea mea nu poate ține pasul.”

Mihai Ardelean (clape/chitară)
Mă simt foarte entuziast în legătura cu acest proiect în care m-am implicat (lucru nou pentru mine), pe care l-am urmărit cu interes încă de la primele acorduri și în care cu toții lucrăm cu dedicație și profesionalism. Piesele vin cu un sound nou și o producție de nivel inalt, iar cu acest album, foarte complex din punct de vedere compozițional și cu un mesaj profund, consider că trupa a ajuns la maturitate.”

Alecu (guest bas/chitară)
Lansarea albumului Days of Confusion este în fond un gest muzical ce marchează începutul unei noi etape pentru mine și băieți. Sper să vă placă să-l ascultați măcar la fel de mult cum ne place nouă să-l cântăm.

Afis_lansare_album_Days_of_Confusion
Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului Days of Confusion Yin & Out, din Control, de pe 1 martie, se pot achiziționa din rețeaua IaBilet.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului. Preţul biletelor este de 20 de lei.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*