Days Of Confusion lanseaza EP-ul „Seeds” in format digital

Incepand cu aceasta saptamana, formatia DAYS OF CONFUSION va distribui in format digital materialul de debut „Seeds” prin intermediul Meta4 Productions catre toate magazinele online si site-urile de streaming legal, cum ar fi iTunes, Amazon, Deezer sau Spotify.

Adresele sunt urmatoarele:
iTunes (download): http://bit.ly/VzMSfG” href=”http://bit.ly/VzMSfG”>  
Amazon (download): http://amzn.to/UTqHo6″ href=”http://amzn.to/UTqHo6″>http://amzn.to/UTqHo6
Deezer (streaming): http://bit.ly/SzURun” href=”http://bit.ly/SzURun”>
Spotify (streaming): spotify:album:3heYnIdpfV82u7JAj7sdQE

Cei ce doresc sa achizioneze materialul in format clasic isi vor putea cumpara cd-ul la concertele trupei sau prin comanda online pe facebook la http://www.facebook.com/DaysOfConfusionOfficial” href=”http://www.facebook.com/DaysOfConfusionOfficial”>www.facebook.com/DaysOfConfusionOfficial.

Days of Confusion este o formatie de alternative/ progressive metal compusa din muzicieni cu experienta precum Cezar Popescu (Vita De Vie), Cosmin Lupu (Voodoo), Andrei Ilie (Asha), Dan Ionescu (Asha, ex-Raza). Trupa a activat pana de curand sub numele de Aria, intr-o serie de concerte alaturi de trupe de calibru precum Accept sau Arch Enemy.

 
Tracklistul E.P.-ului „Seeds” este urmatorul:

1) Grace
2) Meta
3) Seeds
4) Journey
5) Faceless
6) Walking in the dark

Videoclipul pentru “Meta” poate fi vizionat mai jos:

 

Meta4 Productions (www.facebook.com/meta4productions) este un label independent ce a mai lansat in format fizic sau digital albume ale formatiilor L.O.S.T., Pillfed, Voodoo sau Marchosias.

 
Sursa: Meta4 Productions

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*