Detalii noi legate de viitorul album live Iron Maiden

Iron Maiden

Britanicii de la IRON MAIDEN (foto) au anunțat detalii noi legate de viitorul material live, care va fi lansat în această toamnă.

Mai exact, trupa va lansa un album discografic live, intitulat „The Book Of Souls: Live Chapter”, în data de 17 noiembrie 2017, via Warner Music. Discul va conține 15 piese înregistrate în timpul turneului „The Book Of Souls World Tour”, cel care a acoperit 39 de țări din șase continente între 2016 și 2017. De asemenea, Iron Maiden a publicat și un videoclip live pentru piesa „Speed Of Light”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Albumul live a fost produs de Tony Newton și basistul Steve Harris și va conține șase piese de pe ultimul material discografic, „The Book Of Souls”, dar și alte melodii din repertoriul clasic al formației. Tracklist-ul complet poate fi consultat mai jos.

„Am lucrat o grămadă de timp pentru acest disc și mi-am dorit să obținem experiența live Iron Maiden mărturisită fanilor din diferite părți ale lumii cât se poate de eficient. Am stat ore întregi ascultând înregistrările de la fiecare show, apoi am selectat materialul și am construit sunetul necesar”, a declarat Steve Harris.

Tracklist:

If Eternity Should Fail – Sydney, Australia
Speed of Light – Cape Town, South Africa
Wrathchild – Dublin, Ireland
Children of the Damned – Montreal, Canada
Death or Glory – Wroclaw, Poland
The Red and the Black – Tokyo, Japan
The Trooper – San Salvador, El Salvador
Powerslave – Trieste, Italy
The Great Unknown – Newcastle, UK
The Book of Souls – Donington, UK
Fear of the Dark – Fortaleza, Brazil
Iron Maiden – Buenos Aires, Argentina
Number of the Beast – Wacken, Germany
Blood Brothers – Donington, UK
Wasted Years – Rio de Janeiro, BrazilComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*