Diamonds Are Forever – concert aniversar in Cluj-Napoca

Acum un an cei de la DIAMONDS ARE FOREVER isi faceau aparitia pe scena metal clujeana si nationala. Pe data de 15 decembrie ei implinesc 1 an de cand a avut loc aceasta, iar aceasta e petrecerea lor.
Nu ratati un moment unic din viata lor, de aceea ei va asteapta la o mega petrecere in Gambrinus Pub, Cluj-Napoca. Baietii nu vin cu mana goala, ci au cu ei un material unic pe care vor sa il impartaseasca cu voi, iar acesta se cheama: „Bridges Are Born”. Este un DVD ce contine 2 discuri: un concert Live de-al lor, precum si o ora de material documentar filmat de-a lungul anului. Aveti ocazia sa ii cunoasteti pe Dorin, Mitzoc, Danci, Andrei, Pityu si Horia, atat pe scena, cat si in afara ei. Aici puteti vedea primul trailer al DVD-ului:

 

Pentru acest eveniment ii au alaturi ca si parteneri de nadejde pe cei de la Resize-Media, Monster Energy si nu in ultimul rand Gambrinus (The Shelter) care vor gazdui aceasta petrecere. „Bridges Are Born” fara Resize-Media, Baracca Film, Mad Productions, Calin Camarasan si Live Rental, Marius Costache si multi alti oameni implicati, dar mai ales voi fanii……nu ar fi fost posibil.
Pentru a completa lista, vor fi alaturi de ei:
Scars Of A Story – daca nu i-ati vazut. ei bine…trebuie. Abordeaza un gen in sfera new age metal, metalcore, post hardcore. Practic o sa va tina in miscare.
Relative au grija sa simtiti energia evenimentului din primele momente, iar daca nu ma credeti, numai cautati „Irene” cel mai nou clip al lor sa va convingeti.
Nu aveti voie sa ratati!
„Bridges Are Born” pana in data de 14 Decembrie 2012 se poate rezerva in avans !!!! Detalii pe pagina oficiala Diamonds Are Forever si pe Facebook.
Diamonds Are Forever
Scars Of A Story
Relative
https://www.facebook.com/relativeband

Sursa: Comunicat The Shelter Agency


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*