Crossing Eternity lucrează la noul album

După o serie de concerte memorabile alături de nume ca Sirenia, Evergrey, Alight și Elyose, formația Crossing Eternity se apucă de treabă: un nou album care să rupă scenele live și căștile când îl vom asculta.

În turneele alături de Sirenia și Evergrey, Crossing Eternity a promovat primul album lansat în ianuarie 2018, „Rising World”, material ce combină elemente de modern metal cu psychedelic soundscapes care fac aluzie la inocența muzicii rock din anii ’70.

Totul merge senzațional, iar liderul și chitaristul Manu Savu a spus acum ceva vreme:

În fiecare seară suntem uimiți cu câtă generozitate, voie bună și chef de muzică suntem întâmpinați și asta ne invită în acel soi de transă să cântăm 150%, în ciuda oboselii acumulate în aceste două lungi turnee europene 🙂 Am testat și piese noi de pe noul album la care lucrez și suntem happy de reacția foarte bună a publicului. Aseară am cântat în Atena, iar acum suntem în drum spre Roma! Nu vreau să închei fără a mulțumi și fanilor din România care ne urmăresc și ne susțin pe Facebook, Instagram și alte canale media, sper să avem cât mai curând ocazia să ne vedem și cu ei! Metal Gods be with you all!”

phone capture

După cum bine știm, la finalul unei seri incendiare, grupul româno-suedez a avut parte de o surpriză: toți membrii celorlalte trupe urcă pe scenă alături de ei pentru a cânta ultima melodie din setlist, „Ghost Of A Storm”.

Altă surpriză a surprins formația din partea aceluiași grup minunat de oameni: un cover bine pus la punct, cu tot cu videoclip. Pe pagina lor de facebook, Crossing Eternity spun următoarele:

„Ultimul nostru concert din turneul cu Sirenia, Elyose și Alight s-a sfârșit cu o mare surpriză pentru noi, când membrii acestor trupe senzaționale au urcat pe scenă și au cântat cu noi ultima piesă din setlist – „Ghost Of A Storm”! Generozitatea lor și minunata nebunie au atins un alt nivel când s-au adunat și au făcut un cover și videoclip după aceeași melodie, numind-o „un suvenir etern al acestui turne cu imnul oficial: Ghost Of A Storm!” Dragi prieteni nebuni de aur, sunteți o mare sursă de inspirație pentru noi și abia așteptăm să împărțim scena și să cântăm împreună din nou!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*