Batushka vor lansa al doilea album în vară

527 vizualizări

Știți voi, trupa aia cu icoane care aduce puțin a babushka.

Formația de black metal Batushka va lansa pe data de 12 iulie 2019 via Metal Blade Records un nou album de studio intitulat „Hospodi”, al doilea adăugat discografiei care a început în 2015 cu „Litourgiya”. Numele vine de la denumirea slavonă pentru „Dumnezeu”.

1. Wozglas 2. Dziewiatyj Czas 3. Wieczernia 4. Powieczerje 5. Polunosznica 6. Utrenia 7. Pierwyj Czas 8. Tretij Czas 9. Szestoj Czas 10. Liturgiya

Noutățile vin cu primul videoclip dintr-o serie de cinci, pentru piesa „Polunosznica”, pe care-l puteți viziona mai jos:

„Întregul album e un concept bazat pe Liturghia Morții, rugăciunile pentru cei morți și înmormântările ortodoxe. E despre ritualul care include decedații și pe cei care-i plâng. De asemenea, am folosit multe elemente folclorice și elegii din țara noastră, cântece care sunt cântate la priveghi, pe lângă coșciug, în casa celui decedat. În ziua de azi, doar bătrânii le mai știu și le cântă cum trebuie. Noi am decis să prețuim această tradiție și ne bucurăm că vor supraviețui cu ajutorul albumului nostru.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*