Diamonds Are Forever lanseaza noul single in Flying Circus Pub!

Ne face placere sa fim din nou gazda unui asemenea eveniment si trupe. Ladies and gents va asteptam pe data de 8 mai in casa noastra sa petrecem impreuna. Pe baietii de la Diamonds Are Forever probabil ii cunoasteti deja. Ei bine, vor face public in aceasta seara primul lor single de pe viitorul album. Suntem onorati sa fim parte din aceasta.
-> Diamonds Are Forever, pentru cei care au nevoie de mai multe detalii, este o trupa de metalcore din Cluj-Napoca; o trupa care este in plin avant spre afirmare. Sunt tineri, carismatici, dar cand ii veti vedea pe scena veti avea parte de o explozie de energie. I-am avut in clubul nostru la prima lor aparitie. Acum avem ocazia, dupa 2 EP-uri si un DVD deja lansate, sa le facem public si prima lor piesa de pe album. Va asteapta multe lucruri interesante, dar nu va putem spune decat ca merita sa ii vedeti.
-> Subliminal Merger este o trupa de metal din Budapesta, Ungaria, ce imbina foarte interesant oldschool nu metal cu elemente noi de metalcore si muzica electronica. Sunt din ce in ce mai bine cunoscuti in tara lor, asa ca ne face placere sa ii avem printre noi cu aceasta ocazie. Puteti sa ascultati piese de pe albumul lor „Canvases”. Si ei au avut ocazia sa fie pe scena cu trupe mari internationale ca si Betraying The Martyrs sau We Butter The Bread With Butter, asa ca va lasam sa ii descoperiti mai mult cu aceasta ocazie.
-> Divided By Perception este o alta trupa de metal clujeana. Chiar daca activeaza doar din 2012, incet acestia isi creaza o baza de fani prin concertele sustinute. Chiar daca au lansat pana in acest moment doua single-uri, asteptam cu nerabdare un prim material discografic al baietilor. Ii puteti urmari aici:
Open Doors: 21:00
Concertul incepe: 22:30 (Fix)
Bilet: 15 lei

Sursa: Comunicat Flying Circus Pub


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*