Dirty Shirt a lansat videoclipul „Hotii”

Dirty Shirt
682 vizualizări

Maramuresenii de la DIRTY SHIRT au lansat videoclipul „Hotii”. Acesta vine ca un protest la clasa politica din Romania din ultimii 25 de ani si doreste sa trezeasca constiinta de cetatean din fiecare din noi.

Piesa este extrasa de pe ultimul material discografic intitulat „Dirtylicious”, album ce contine 11 piese ce pot fi ascultate integral AICI, iar videoclipul a fost produs de Cristian Balanean (Om Creatives), chitaristul formatiei.

În cei peste 25 de ani care s-au scurs de la Revoluția din decembrie 1989, corupția s-a generalizat la toate nivelurile societății românești. Conform datelor Direcției Naționale Anticorupție (DNA), între 2001 și 2014 au fost inculpate aproape 10.000 persoane, peste o treime dintre acestea având funcții de conducere în instituții publice centrale sau locale (președinți, miniștri, deputați, senatori, magistrați, etc.). Numărul cazurilor a crescut într-un ritm galopant, doar între 2009 și 2014 fiind condamnate pentru fapte de corupție aproape 2.000 persoane.
 
Însumarea incompetenței, ignoranței și corupției a condus la tragicul eveniment din 30 octombrie 2015, când 64 de persoane și-au pierdut viața și alte peste 100 au fost rănite în urma devastatorului incendiu produs în timpul concertului Goodbye to Gravity din clubul bucureștean Colectiv.

In perioada urmatoare formatia va sustine o serie de concerte prin tara si strainatate, calendarul acestora putand fi accesat pe pagina de FB a formatiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*