Dirty Shirt revine cu o nouă ediție „Moș Crăciun e Rocker” la Sighet și Baia Mare

1.690 vizualizări

Pentru că anul 2016 a fost un an plin de evenimente importante, trupa DIRTY SHIRT încheie seria de concerte cu o nou ediție „Moș Crăciun e Rocker”, care se va desfășura atât la Baia Mare, cât și la Sighet. La fel ca anul trecut, cele două evenimente vor fi speciale, dedicate victimelor din Colectiv.

În Baia Maie, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două seri, în perioada 27-28 decembrie la Shadows Rock Bar, pe lângă DIRTY SHIRT concertând și alte trupe precum ETHERNUS, RIOT MONK, MORBID TALES și ULTIMUL NIVEL.

PROGRAM CONCERTE
27 DECEMBRIE
Ethernus
Riot Monk
Dirty Shirt

28 DECEMBRIE
Morbid Tales
Ultimu Nivel
Dirty Shirt

Event: Mos Craciun e Rocker la Baia Mare

Deoarece evenimentul „Moș Crăciun e Rocker” de anul trecut de la Tineretului precum și ultimele concerte Dirty Shirt din Baia Mare au fost sold-out și ne dorim să evităm situații neplăcute, Dirty Shirt va cântă în ambele seri la Baia Mare iar biletele vor fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare, direct la Shadows (George Coșbuc nr. 50).

mos-craciun-e-rocker-baia-mare

La Sighet, evenimentul va avea loc pe 29 decembrie, în Club Fashion, având următorul program, iar biletele se vor putea cumpăra în seara evenimentului:

Morbid Tales
Riot Monk
Ultimu Nivel
Dirty Shirt

Event: Mos Craciun e Rocker la Sighet

Prețul unui bilet este de 25 din lei pe seară (atât la Baia Mare, cât și la Sighet), din care 50% vor fi donați direct către prieteni de-ai trupei care au supraviețuit tragediei de la Colectiv (Alexandra Furnea, Pavlos Gabriel Popovici, Andrei Cătălin Szilagyi și Flavia Lupu) și sunt în continuare într-un proces de recuperare lung și costisitor. Restul de 50% sunt destinați acoperirii cheltuielilor de organizare pentru concertele Moș Crăciun e Rocker din Baia Mare și Sighetu Marmației și eventual suport pentru formații. De asemenea, va exista o cutie de donații, pentru cei ce doresc să participe cu o sumă mai mare.

mos-craciun-e-rocker-sighet

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*