Disturbed a anulat un concert din cauza unei „probleme vocale”

829 vizualizări

Disturbed a anulat concertul din Regina’s Brandt Centre în Saskatchewan, Canada, din data de 24 iulie, din cauza unei „probleme vocale” a vocalistului David Draiman.

Într-un comunicat oficial postat în ziua cu pricina, formația spune: Regretăm să ne informăm fanii, dar trebuie să anulăm concertul de diseară, miercuri, 24 iulie, la Brandt Centre în Regina, din cauza unei probleme vocale. La recomandările unui doctor, David a fost sfătuit să se odihnească și să-și limiteze activitatea vocală astăzi pentru a nu risca agravarea situației.

Nu e prima dată când un concert se anulează din cauza problemelor vocale ale lui Draiman. În 2006, David s-a operat de deviație de sept, iar în 2010 a fost nevoit să ia pauză o lună din cauza unei probleme care n-a fost făcută publică.

În 2016, site-ul de presă satirică The Hard Times a scris un articol pe care o parte din cititori l-au luat în serios, nefiind puși în temă cu ceea ce se întâmplă acolo. Articolul fals presupunea că stilul vocal al lui Draiman se bazează pe o bilă uriașă de flegmă care s-a format în gâtul lui, iar acum că nu mai există pentru că David a tușit destul încât s-o scoată, nu se știe ce se va întâmpla cu formația și muzica lor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*