Doar cateva zile pana la B’Estfest Summer Camp

400 vizualizări

Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai asteptat festival al verii! In doar cateva zile va incepe B’ESTFEST Summer Camp 2013, considerat de presa internationala cel mai important festival din Romania.

Editia aniversara de anul acesta isi va deschide portile vineri, 5 iulie, incepand cu ora 17:00, lucrarile pentru amenajarea oraselului B’ESTFEST Park fiind deja incepute. Fanii festivalului care nu vor sa rateze sansa de a beneficia de preturi reduse pentru bilete si abonamente mai au doar 3 zile la dispozitie pentru achizitionarea lor in cadrul promotiei aniversare.

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

B’ESTFEST este cel mai mare festival de muzica organizat in Romania, acest lucru confirmandu-se cu fiecare editie organizata de-a lungul timpului. Anul acesta, pe o suprafata de peste 30 de hectare, echipa de productie construieste de la zero “orasul” care timp de trei zile si trei nopti se va transforma in cel mai mare loc al distractiei!

Odata cu mutarea la iarba verde, productia festivalului a devenit din ce in ce mai impresionanta, insa fata de ultimii doi ani, in 2013 set-up-ul va fi schimbat, fiind conceput de asa maniera pentru a oferi tuturor posibilitatea de a descoperi nestingheriti absolut toate activitatile ce-i asteapta in B’ESTFEST Park.

Fiecare “cartier” al orasului B’ESTFEST va fi largit si imbogatit cu noi elemente pentru ca fanii festivalului sa nu traiasca nicio clipa de plictiseala: mai multe jocuri si activitati sportive, mai multe expozitii si ateliere de creatie, mai multe terase, restaurante si spatii de relaxare, mai multe magazine, mai multa muzica si tot mai multe variante de petrecere a timpului de-a lungul celor trei zile de vacanta!

Nici artistii nu se vor plictisi inainte de concerte, intreaga zona de backstage ce se va intinde pe aproape 3000 de metri patrati, urmand a fi amenajata in spirit festivalier, cu numeroase terase la iarba verde si decoruri vesele si colorate.

Peste 5500 de metri de garduri inalte si alti 1500 de metri de garduri mici vor fi folositi pentru imprejmuirea suprafetei dedicate publicului, in echipamentul de baza pentru lucrarile de amenajare fiind incluse 4 macarale mari de supratonaj, 10 motostivuitoare, 4 manitou-uri si 60 de tiruri. Iar ca berea si sucurile sa curga din plin, cel putin 200 de metri liniari de baruri se vor afla la dispozitia publicului.

Bauturile si mancarea din B’ESTFEST Park vor fi comercializate pe baza jetoanelor, mai multe case de schimb fiind amplasate in cadrul festivalului. Un jeton va costa 6 lei, achizitionarea sa putand fi realizata fie cu bani cash, fie cu card-ul.

La final de festival, jetoanele ramase neutilizate vor putea fi preschimbate in lei. In incinta festivalului va exista si un bancomat pus la dispozitia spectatorilor, in mai multe zone ale festivalului, cum ar fi magazinele din bazaar, plata fiind posibila doar cu bani cash.

Peste 800 de KW de sunet, alti 1200 de KW de lumini si 200 de lasere, lumini inteligente plus sky tracere si mai multe ecrane LED vor insoti show-urile celor peste 100 de artisti romani si internationali ce vor urca pe cele 7 scene si arene amenajate in cadrul festivalului, programul muzical intinzandu-se de-a lungul a 12 ore pe zi, incepand in fiecare seara in jurul orei 18:00, continuand pana in zorii zilei urmatoare, la ora 06:00.

Texas, Nas, Chase & Status live, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Tiamat, Biohazard, Soilwork, Noisia, Joker, Friction, Vama, Vita de Vie, Coma, Subcarpati, Shadowbox & Chimie, Roa, Gojira & Planet H, Bass Turbat live, Grimus, Ocs, Les Elephants Bizarres, Zob, Blue Nipple Boy, Flesh Robot, Negative Core Project sunt doar o parte dintre artistii ce vor urca pe scenele festivalului, de-a lungul celor trei zile, programul complet pe zile si ore fiind disponibil pe site-ul festivalului.  

Cei care nu vor sa rateze ultima sansa pentru achizitionarea biletelor la pret redus, respectiv 150 de lei pentru un abonament, 70 de lei pentru biletul de o zi, 20 de lei pentru voucherul de camping,  mai au doar 3 zile la dispozitie, pana la finalul lunii iunie. Incepand cu 1 iulie, pretul acestora se va majora, astfel incat ele vor putea fi achizitionate cu 199 lei (abonamentul), 99 lei (biletul de o zi), respectiv 40 de lei (voucherul de camping), din aceleasi puncte de vanzare: www.MyTicket.ro, reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’ESTFEST Park. Posesorii de abonamente vor primi o bratara la intrarea in festival ce va trebui pastrata pe toata durata evenimentului si care va permite intrarea si iesirea din B’ESTFEST Park ori de cate ori posesorul acesteia va avea nevoie.

Posesorii biletelor de o zi vor avea acces o singura data in spatiul de festival insa, la nevoie, acesta va putea achizitiona un “upgrade”, respectiv o bratara care sa-i permita iesirea si revenirea in spatiul de  festival, de mai multe ori in aceeasi zi. Bratarile de o zi vor fi disponibile in interiorul festivalului, la Infopoint, pretul unui upgrade fiind de 20 de lei.

Mai multe detalii despre festival, program, conditii generale, posibilitati de cazare si transport sunt disponibile online, pe site-ul oficial al festivalului: www.bestfest.ro, precum si pe pagina de facebook: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Aplicatia B’ESTFEST Summer Camp 2013 este disponibila in App Store si Google Play!

Si in acest an B’ESTFEST Summer Camp a pregatit utilizatorilor de smartphone-uri o aplicatie mobila prin care acestia pot avea acces la tot ce se intampla in cadrul festivalului timp de trei zile. Aplicatia este disponibila in App Store si Google Play, fiind dezvoltata in parteneriat cu orasulm.eu si iLeo Marketing Interactiv.

B’ESTFEST Summer Camp lanseaza ghid-ul mobil al festivalului, powered by orasulm.eu si iLeo Marketing Interactiv, utilizatorii de iPhone si Android avand astfel la dispozitie, direct pe telefonul personal, cele mai recente stiri si informatii despre festival, artisti, program si activitati creative organizate de-a lungul celor trei zile de festival. Aplicatia este disponibila deja in App Store si in Google Play, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi la curent cu tot ce se intampla pe durata intregului eveniment.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii!

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (199 RON), biletele pentru o singura zi (99 RON) si voucherele de camping (40 RON) fiind disponibile online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’ESTFEST Park.

Mai multe detalii despre festival, program, conditii generale, posibilitati de cazare si transport sunt disponibile online, pe site-ul oficial al festivalului: www.bestfest.ro, precum si pe pagina de facebook: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*