Todd La Torre (Queensryche): „Ma simt foarte bine in Queensryche”

278 vizualizări

Todd La Torre, vocalistul formatiei QUEENSRYCHE, a stat de vorba cu cei de la „The Classic Metal Show”, o emisiune radio din S.U.A.

Muzicianul a discutat despre noul album „Queensryche” dar si despre dinamica trupei dupa plecarea vocalistului Geoff Tate.

Cea mai recenta lansare a trupetilor a aparut pe data de 25 iunie 2013 via Century Media Records (recenzie AICI) si a primit review-uri foarte bune din partea criticilor.

Si fanii au fost incantati sa asculte o versiune purificata a formatiei lor preferate.

Intrebat daca simte un fel de presiune legata de rolul sau in formatie, La Torre a raspuns ca aceasta nu mai este perceptibila acum si ca singura presiune resimtita vine din partea propriei persoane.

Nu mai simt acea presiune despre care imi pomenesti. Cred ca albumul este grozav si muzica vorbeste de la sine. Fanii au avut ocazia sa-mi vada cele mai bune prestatii, dar si pe cele mai putin stralucite. Cu toate acestea, sunt constant si muncesc neincetat sa-mi imbunatatesc abilitatile. Momentan, in formatie exista foarte multa energie pozitiva care i-a atins si pe fani si a ridicat presiunea de pe umerii mei. Oricum, eu sunt cel mai rau critic al meu. Dar presiune din exterior nu mai exista„, a declarat muzicianul.

Acesta a continuat prin a vorbi despre felul armonios in care functioneaza acum trupa si despre libertatea de creatie descoperita la Queensryche.

Baietii nu m-au pus in lesa si nu mi-au interzis nimic. Avem o chimie foarte buna si ne respectam reciproc. Fiecare isi aduce contributia la muzica si isi exprima parerea liber. Sunt foarte incantat de acest lucru.„, a adaugat La Torre.

Pentru a asculta interviul complet, fa click pe playerul de mai jos.

Reamintim ca noul album semnat de americanii de la QUEENSRYCHE, intitulat “Queensryche” va fi lansat oficial in Romania in data de 20 octombrie 2013, cu ocazia unui concert special pe care formatia il va sustine la Turbohalle din Bucuresti.

Evenimentul va fi organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare un numar de 1.000 de bilete pentru concertul QUEENSRYCHE la urmatoarele preturi:

89 lei – Pret promotional – primele 100 de bucati
98 lei – Cat I – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 30 septembrie 2013
115 lei – Cat II – biletele achizitionate in perioada 01-19 octombrie 2013
125 lei – Cat III – pret valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
250 lei – VIP ( 20 bucati ) – include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color.

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Mai multe informatii AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*