Sharon den Adel: „Noul album Within Temptation va fi mai heavy”

Sharon den Adel, vocalista formatiei WITHIN TEMPTATION, a stat de vorba cu cei de la „Classic 21” la editia de anul acesta a festivalului „Graspop Metal Meeting”.

Formatia olandeza lucreaza la follow-up-ul lui „The Unforgiving”, lansat pe data de 29 martie 2011. Noul disc va aparea la sfarsitul lui 2013.

„The Unforgiving” a marcat o schimbare dramatica de stil in cazul formatiei de gothic-metal. Acest lucru le-a atras muzicienilor atat critici aspre cat si laude.

Intrebata ce a determinat aceasta schimbare, Sharon a raspuns:

Lansasem ‘The Heart Of Everything’, care ni s-a parut reprezentativ pentru stilul nostru vechi si simteam ca nu avem cum sa evoluam mai mult in acea directie. Am realizat ca va fi nevoie de o schimbare de stil si asa s-a nascut ‘The Unforgiving’. Acest disc a reprezentat o noua era pentru noi„, a declarat artista.

Cat despre directia muzicala a viitorului material, se pare ca acesta va fi mai dur, dar va pastra elementele de pe ‘The Unforgiving’.

Va fi putin mai heavy decat precedentul, dar va fi in aceeasi linie ca ‘The Unforgiving’. Vom lucra cu o multime de invitati si vom avea o gramada de duete. Oamenii vor fi surprinsi de oamenii cu care vom colabora! Momentan nu le pot dezvalui identitatea pentru ca este secret„, a completat Sharon.

Urmareste interviul complet mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*