Doar doua luni pana la concertul Eluveitie de la Bucuresti. Au mai ramas doar 110 bilete disponibile!

363 vizualizări

Au mai ramas exact doua luni pana la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale iernii – concertul ELUVEITIE, Skalmold si Wind Rose de la Bucuresti, din Club Colectiv, de pe data de 16 februarie 2015.

Inca de pe acum, show-ul se anunta a fi un succes rasunator! Din cele 500 de bilete puse initial in vanzare, au mai ramas doar 110 bucati. Biletele pot fi procurate prin Pay Pal, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas), online pe www.eventim.ro dar si de la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti!

Deoarece se apropie sarbatorile, toti cei care isi procura bilete pentru concert de la sediul nostru, vor primi niste cadouri surpriza, numai bune de ascultat sau de pus pe pereti.

Pentru acest eveniment se pun in vanzare un numar limitat de bilete, 500 bucati, din care au ramas doar 110, ce pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucati, cu plata direct de la redactia Promusic Events & Maximum Rock.
Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015. Disponibile!
70 Ron – la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*