Mos Craciun e Rocker. Castiga o invitatie la concertul Helloween-Gamma Ray sau Sabaton-Eluveitie

Formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.
Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).
 
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).
 
 
 
CONCURS:
Poti castiga o invitatie (fiecare valabila pentru o singura persoana), la concertul Helloween-Gamma Ray sau Sabaton-Eluveitie
, daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), postezi AICI (link) un scurt colind rock original. Nu uita sa specifici la ce concert (dintre cele doua) iti doresti sa ajung si (foarte important),  nu uita ca dupa postare sa dai un SHARE la acest concurs.
 
Data limita este 25 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 27 decembrie 2012 pe aceasta pagina.

 
CASTIGATOR:
Andrei Muntean – Invitatie Helloween
 
Invitatie se ridica de la intrarea Presa in ziua concertului, pe baza unui act de identitate.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*