Dor Mărunt își schimbă componența şi revine cu un nou single

634 vizualizări

Formația DOR MĂRUNT, proiectul chitaristului Andrei Ungureanu (The Amsterdams) a revenit în toamna aceasta cu o schimbare de componență și un nou extras pe single, „Str. Plantelor”. Mai jos regăsiți comunicatul de presă oferit cu această ocazie.

„A trecut ceva timp de la momentul în care s-au cunoscut până când Andrei și Dragoș și-au dat seama că felul în care au ajuns să cânte împreună este similar cu cel al artiștilor care îi inspiră cel mai mult, Morrissey și Johnny Marr.

Se spune că nimic nu e întâmplător și poate că de aceea toamna îi prinde într-o nouă formulă și cu un nou single care sună total diferit față de scena muzicală alternative din România.

Uniți de aceleași gusturi muzicale și dorința fixă de a face jangle guitar pop ca The Smiths sau Stone Roses, Andrei și Dragoș au decis să o ia pe un drum nou, în formulă de duo, pentru a atinge zonele muzicale încă neexplorate la noi și care îi obsedează atât de mult.

Versurile Dor Mărunt sunt inspirate din realitate, din propriile experiențe. Melodiile lor sunt ca un album de amintiri pe care îl arată fanilor pe acorduri de jangle guitar pop.

Dor Mărunt cântă despre oamenii care se trezesc, mănâncă, aleargă, vorbesc, lucrează, se întorc acasă și adorm din nou. Despre aceste vieți, despre amintirile lor și despre ce ar putea să fie.”

Puteți asculta noul single, Str. Plantelor, aici.

Membri:
Andrei Ungureanu
Dragoș Crifca

Youtube
Facebook
Bandcamp


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*