Doua noi formatii confirmate la Maximum Rock Festival 2015!

Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane!

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Pe langa Epica, Annihilator, Skalmold, Zonaria, Nightrage, Kistvaen, Harlott, Archer, Cap de Craniu, Gothic, Hatemode si Crimena, a sosit timpul sa mai anuntam doua noi formatii participante! Este vorba despre SIRENIA si THE SILENT WEDDING.

Sirenia, originară din Stavanger, Norvegia, a fost întemeiată în 2001 de către Morten Veland care a părăsit grupul Tristania din cauza unor diferențe de viziune. Muzicianul este unul dintre cei mai importanți artiști metal din Europa și este cunoscut pentru abilitățile sale de compozitor, lucrând cu multe trupe importante pe acest segment.

Primul album Sirenia, ”At Sixes and Sevens” apare în 2002 și este foarte bine primit de critică. Urmează alte cinci lansări și cucerirea pieței din S.U.A. unde Sirenia devine rapid un nume de referință pentru scena de metal simfonic.

”Perils of the Deep Blue” primește exclusiv recenzii pozitive și este văzut ca „unul dintre cele mai bune albume de simfonic metal apărute în ultimii ani” (Metal Underground). În data de 8 mai 2015, trupa a lansat materialul ”The Seventh Life Path”, foarte așteptat de fanii devotați ai acestui gen de muzică. Discul a obținut reacții foarte bune din partea publicului. „The Seventh Life Path” va fi prezentat oficial și la București, în cadrul concertului de la Maximum Rock Festival.

Sirenia este unul dintre „stâlpii” genului Symphonic Metal și este o trupă foarte iubită de publicul din România.

Componență:

Morten Veland – voce, chitară, bas, clape, programming, tobe, alte instrumente
Jonathan A. Perez – tobe
Ailyn – voce
Jan Erik Soltvedt – chitară

Discografie:

At Sixes and Sevens – 2002
An Elixir for Existence – 2004
Nine Destinies and a Downfall – 2007
The 13th Floor – 2009
The Enigma of Life – 2011
Perils of the Deep Blue     – 2013
The Seventh Life Path – 2015

The Silent Wedding este o formatie de metal progresiv, cu influente power, originara din Atena, Grecia. Trupa a fost intemeiata in 2006 si a lansat primul EP – „The Silent Wedding” – in 2008.

Pana acum, grupul a scos 3 materiale, cel mai recent fiind „Livin’ Experiments”, aparut in 2013. The Silent Wedding este considerata una dintre cele mai bune trupe din Grecia si nu numai. Aceasta a impartit scena cu nume ca Fates Warning, Firewind, Visions of Atlantis si Threshold.

Pentru anul 2015, trupa pregateste un nou disc, pe care a inceput deja sa il inregistreze. Mai multe detalii despre acesta, in curand!

Componenta:

Marios Karanastasis – voce
Jim Katsaros – chitara
Johnny Thermos – clape
Stavros Karlis – bas    
Renos Lialioutis – tobe

Discografie:

„The Silent Wedding” EP (2008)
„General Autopsy” (2009)
„Livin’ Experiments” (2013)

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc!

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi!

  


 **** Maximum Rock Festival 2015 ***
15 – 18 octombrie 2015

Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival!

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


99 lei / 22,5 euro
urmatoarele 250 de bilete

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


110 lei / 25 euro
urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 4 days

 

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).

Eveniment Facebook
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*