E-An-Na concertează în data de 22 iunie la finala Wacken Metal Battle din Sibiu

1.000 vizualizări

Sibienii de la E-AN-NA (foto) se pregătesc intens de viitorul concert, care va avea loc în orașul natal: este vorba de finala Wacken Metal Battle 2017, care se va desfășura în Oldies Pub în data de 22 iunie 2017, alături de Saddayah, Guerillas și Divided By Perception. Cu această ocazie, formația a publicat un video, ca o mini prezentare, în care prezintă recenta sa activitate, dar și câteva momente speciale imortalizate la ultimele show-uri.

Mai exact, imaginile următoare cuprind scene de la evenimente precum Rockstadt Extreme Fest 2016 sau de la deschiderea FolkCore DeTour pentru Dirty Shirt și Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Pe lângă aceste evenimente oficiale, trupa ne-a prezentat mare parte din aventura prin care a trecut, cu bune și cu rele, în cei aproape 24 de mii de kilometri parcurși pentru a susține toate cele 57 de concerte din portofoliu, pentru a crea amintiri și pentru a-și bucura toți fanii. Lansarea materialului de debut „Jiana” a fost doar începutul, iar acum E-An-Na va da tot ce are mai bun la finala din Sibiu pentru a putea participa la unul dintre cele mai importante festivaluri europene de metal, Wacken Open Air.  

Iată că au mai rămas doar două săptămâni până la un concert foarte important pentru noi. O să cântăm acasă, unde se va stabili dacă vom ajunge sau nu la Wacken Open Air, Germania, cel mai mare festival de metal din lume. Publicul va fi unul dintre membrii juriului, deci cuvântul vostru va conta pentru noi. Pentru noi este o ocazie incredibilă, aşa că vă aşteptăm în număr cât mai mare să ne susţineţi. Vă aşteptăm pe 22 iunie în Sibiu, la Oldies Pub.Afterparty în Crama Naţional, Piaţa Mică.

Geplaatst door E-an-na op woensdag 7 juni 2017

De asemenea, trupa a declarat: „Iată că au mai rămas doar două săptămâni până la un concert foarte important pentru noi. O să cântăm acasă, unde se va stabili dacă vom ajunge sau nu la Wacken Open Air, Germania, cel mai mare festival de metal din lume. Publicul va fi unul dintre membrii juriului, deci cuvântul vostru va conta pentru noi. Pentru noi este o ocazie incredibilă, aşa că vă aşteptăm în număr cât mai mare să ne susţineţi!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*