Enter Shikari va concerta în România în luna iulie

721 vizualizări

Conform celor de la /Form Space, formația britanică ENTER SHIKARI va reveni în România, mai întâi în Cluj-Napoca în data de 10 iulie, apoi în data de 11 iulie în București, în Club Quantic. Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca au fost puse deja în vânzare online, la prețul de 60 de lei.

Enter Shikari va promova în viitorul turneu cel mai nou material discografic, „The Spark”, care a fost lansat în data de 22 septembrie 2018.

Formația a fost întemeiată în anul 2003 în St. Albans, Hertfordshire, Anglia de către „Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitară, percuție), Liam „Rory” Clewlow (chitară, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percuție) și Rob Rolfe (tobe, percuție, backing vocals). Primul disc, „Take To The Skies”, este lansat în martie 2007 și obține imediat reacții pozitive din partea criticilor și a fanilor, clasându-se pe locul 4 în Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numită o „trupa vizionară” (NME), care combină într-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronică, rockul alternativ și metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat „electronicore”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*