Genus Ordinis Dei vor deschide concertul Evergrey din Cluj-Napoca

202 vizualizări

Sursa: Comunicat de presă

EVERGREY revin in Romania pe 12 aprilie printr-un show care va avea loc la Form Space din Cluj-Napoca, urmat de un altul susținut în 13 aprilie în Hard Rock Cafe București. Primele 100 de bilete au pret special.

In deschidere vor canta Bloodred Hourglass din Finlanda.

Evergrey vin din Suedia si se numara printre trupele care abordeaza ca stil Progressive Metal, avand pe alocuri influente de Power. Au 10 albume la activ, al 11-lea, The Atlantic urmand sa fie lansat anul acesta pe 25 Ianuarie. Artistii abordeaza teme bine definite precum paranoia,sau suicidul pe care le dezvolta din perspectiva individului care are aceste trairi. The Atlantic va fi al 3 album conceptual al formatiei despre care Jacob Hensen a declarat ca va fi cel mai intunecat si profund material al trupei.
Se numara printre formatiile de top din Suedia, ajungand sa urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar si in Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall sau Stratovarius si au avut turnee alaturi de Nevermore, In Flames sau Avatar.

In deschidere vor urca pe scena Bloodred Hourglass din Finlanda. Acestora li s-a adaugat si formatia Genus Ordinis Dei.

Genus Ordinis Dei sunt o formatie de symphonic death metal din Italia infiintata in 2011 de un grup de artisti cu studii de muzica la universitati de muzica de prestigiu.

Pana acum au lansat 2 albume, ‘The Middle’ si ‘Great Olden Dynasty’ si EP-ul Genus Ordinis Dei.

Pentru ‘Great Olden Dynasty’ artistii au avut-o invitata pe Cristina Scabbia de la Lacuna Coil alaturi de care au inregistrat piesa ‘Salem’. Simone Luaroni, tot de la Lacun Coil a fost cel care a avut si rolul de producator al albumului. In 2016 a urmat un turneu alaturi de Lacuna Coil in Europa iar in 2017 Genus Ordinis Dei au sustinut concerte pe baranul continent alaturi de nume precum Dark Tranquillity, Hell. Suffocation si Jinjer.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*