European Metal Festival Alliance 2020

European Metal Festival Alliance
European Metal Festival Alliance
312 vizualizări

Festivalul ARTmania anunță European Metal Festival Alliance, un eveniment la care vor participa și câteva formații din România. Toate trupele participante vor fi anunțate în scurt timp.

ARTmania Festival și-a unit forțele cu douăsprezece dintre cele mai bune festivaluri de metal independente din Europa, pentru a crea un eveniment online unic atât pentru trupe, cât și pentru fani !

European Metal Festival Alliance este o cooperare între ARTmania Festival și Alcatraz (Belgia), Bloodstock (Marea Britanie), Brutal Assault (Republica Cehă), Dynamo (Olanda), Into The Grave (Olanda), Leyendas Del Rock (Spania), MetalDays (Slovenia), Midgardsblot (Norvegia), Motorcultor (Franța), Party.San (Germania), Resurrection (Spania) și Summer Breeze (Germania), un eveniment de streaming special ce va avea loc în weekendul 7 – 9 august 2020.

Biletul, în valoare de 6,66 EUR, va asigura accesul pe platformă online în toate cele 3 zile pentru a urmării 35 de trupe metal în diverse locații din întreaga lume, dar și alte conținuturi exclusive, din confortul propriei case. Mai mult, cumpărătorii de bilete vor primi și o reducere la T-shirt-ul „Rebooting for European Metal Festival Alliance”.

Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 10 iulie 2020, pe www.MetalFestivalAlliance.com.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*