Fani VIP: Superstarurile care asculta muzica grea

559 vizualizări

Metalistii si rockerii au suporteri si in randul celor mai mari vedete ale lumii!

Maximum Rock Magazin a rasfoit playlisturile unora dintre personalitatile faimoase de la Hollywood si nu numai si a descoperit ca acestea au cu ce sa se laude la capitolul gusturi muzicale.

De la metal extrem la glam, superstarurile nu se sfiesc sa dea ascultare celor mai „grele” tipuri de rock/metal.

Afla care dintre VIP-uri sunt fani sex, drugs & rock’n’roll!

David Beckham

BeckhamMaiden

Se pare ca faimosul si chipesul fotbalist englez este fan Iron Maiden si Exodus. El a fost surprins in trecut purtand tricouri cu aceste formatii.

Russell Brand

RussellBrand

Potrivit Metal Hammer, actorul britanic este un mare fan Aerosmith si l-a citat deseori pe solistul Steven Tyler ca sursa de inspiratie pentru stilul sau vestimentar, dar si pentru purtarea extravaganta si gesturile efeminate.

Robin Williams

RobinWilliams

Daca este sa ne luam dupa Last.Fm si Metal Hammer, simpaticul actor Robin Williams este un fan devotat al metalului extrem, mentionand trupa Anaal Nathrakh, una dintre preferatele sale.

Megan Fox

MeganFox

Megan se alatura metalistelor de la Hollywood! Actrita are o colectie vasta de tricouri cu formatii. De la Motley Crue la Iron Maiden si Megadeth, frumoasa Megan nu se sfieste sa-si arate latura dura.

Javier Bardem

JavierBardem

Intr-un interviu mai vechi cu Entertainment.com, actorul a marturisit ca asculta cu placere thrash metal si ca formatia sa preferata este Metallica.

Kat Von D

KatJyrki

Carismatica si talentata Kat Von D, cea mai faimoasa artista tatuatoare din SUA, este o rockerita convinsa si a legat prietenii durabile cu formatiile HIM, The 69 Eyes, Motley Crue si multe altele. Ea i-a si tatuat pe membrii acestora.

Tony Blair

TonyBlair

La inceputul anilor 70, politicianul Tony Blair a facut parte dintr-o formatie numita Ugly Rumours. Trupa canta in stilul Grateful Dead, de la care isi luase si numele.

Will Smith

WillSmithExodus

O fotografie spune mai mult decat 1000 de cuvinte. O dovedeste aceasta imagine cu Will Smith in backstage la Soilwork.

Adam Sandler

AdamSandler

Actorul american a vorbit in multe dintre filmele sale despre grupul Motley Crue pe care, se pare, il admira foarte mult.

Jim Carrey

JimCarrey

Cine a vazut „Ace Ventura 1” s-a prins ca Ace se afla, la un moment dat, in backstage la un concert Cannibal Corpse. Jim ar fi insistat pe langa producatorii „Ace Ventura” sa ii aduca pe cei de la CC pe platourile de filmare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*