Fanii Rezident Ex vor alege unde concerteaza trupa

321 vizualizări

Fanii muzicii Rock din Romania vor alege orasele in care se vor desfasura la sfarsitul lunii octombrie concertele grupului Rezident Ex.

In urma multor solicitari adresate direct membrilor grupului , pe site-urile de socializare sau in mass- media, Rezident Ex in colaborare cu I.S.R.R. vor alege localitatile turneului in functie de cele mai multe si mai originale invitatii primite. Pentru aceasta fanii Rock sunt rugati sa ne scrie pe adresa :rezidentex@gmail.com  cu titlul  VREAU REZIDENT EX IN ORASUL MEU.

Numele sau porecla, localitatea, eventual o poza personala sau de grup, un mesaj video. Cele mai reusite vor fi incluse in campania de promovare a turneului.

De fiecare data, ca a fost vorba de concert in Timisoara (Piata Unirii ), Bucuresti (Arenele Romane; Rom Expo) sau Vama Veche, miile de oameni veniti la intalnirea cu REZIDENT EX si carismaticul lor vocalist – Ovidiu Ioncu Kempes – s-au manifestat cu un entuziasm demn de concertele unor staruri internationale.

“O asemenea efervescenta nu poate fi ignorata sau ingradita. Asa ca muzicienii s-au hotarat sa vina in intampinarea fanilor din diferite orase. Practic, la sfarsitul lunii octombrie, cei sase artisti isi vor concorda programul in asa fel incat sa se poata reuni pentru un turneu de 10 orase.

Presa a remarcat prestatia plina de implicare a artistilor, cat si reactia puternica de apreciere a publicului si a consemnat prin comentarii favorabile faptul ca Rezident Ex a ocupat in cel mai scurt timp un loc in prima liga a rock-ului din Romania. Solicitarile foarte numeroase de interviuri, aparitiile la posturile de radio si televiziune, precum si valul de simpatie manifestat pe bloguri si site-urile de socializare, dovedesc ca Rezident Ex a devenit un brand care se afla in continua crestere.

Lansarea pieselor “Povestiri din gara“ – unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului romanesc, compus de Tavi Iepan in anii 80, urmat de succesul piesei “Catedrala sufletului”, precum si aparitia albumului Alpha in primavara acestui an, sustin angajamentul si atitudinea profesionala a acestui grup care, paradoxal, are traditie si este totusi nou. La nici un an de la primele concerte live, grupul a prezentat cu mare succes chiar in prima auditie (live FolkYou) piesele “Noi sa fim noi” si “Lasa-ma sa zbor”, facand deja parte din a treia generatie de piese Rezident Ex, daca le putem numi asa, lucru care indica o activitate sustinuta si anticipeaza noi aparitii discografice.

Ovidiu Ioncu Kempes (ex Cargo…), Tavi Iepan (ex Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex Metamorf, Cargo) si Vali Potra (Abra, Blazzaj) va invita sa participati la o noua actiune I.S.R.R. (Institutul Pentru Sustinerea Rock-ului in Romania).

Declaratii:

Ovidiu Ioncu Kempes: “Cine ne doreste cu adevarat ne va avea.

Matthias Lange: “Sunt indragostit de tara dumneavoastra si mai ales de oameni, de ospitalitatea cu care am fost primiti de acest public deosebit.“

Christian Podratzky : “Asteptam mesajele voastre si, sunt sigur, va fi o intalnire de exceptie din toate punctele de vedere.”

Tavi Iepan: “Acest turneu, pe linga intalnirile “irepetabile” cu fanii rock va avea si o componenta de promovare multimedia a unor talente. In curand veti primi amanunte.

Adi Popescu: „Ma bucur ca in turneul din Octombrie, pe linga Alpha, publicul va putea asculta piese noi, la care au participat, de la compozitie, pana la orchestratie, toti membrii band-ului.”

Vali Potra: „Abia astept sa inceapa turneul, fiecare zi petrecuta cu Rezident Ex a fost una plina de viata si intamplari. Asa va fi si in Octombrie, sunt sigur. Bloody Harry, pentru prieteni Potra, „dar eu nu cunosc prieteni”.

Sursa: Comunicat de presa
  


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*