Finntroll, Tyr, Skalmold – castiga 2 invitatii la concert

Duminica, pe 15 septembrie esti chemat pe campul de batalie in Club Silver Church din Capitala unde pe scena isi vor face aparitia trei nume etalon ale scenei folk/pagan metal internationale: FINNTROLL, Tyr si Skalmold.

Intitulat sugestiv, „The Trolls Are Coming“, turneul surprinde aparitia noului album Finntroll, intitulat Blodsvept. O alta premiera pentru Romania este prezenta formatiei Tyr din Insulele Feroe, de departe una din cele mai exotice aparitii pe teritoriul roman. Alaturi de cele doua formatii ii vom avea invitati pe islandezii din Skalmold.

Biletele sunt disponibile exclusiv pe www.metalhead.ro/bilete/ si pe www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:

60 lei – pana pe 15 iulie
70 lei – pana pe 15 august
85 lei – dupa 15 august si in ziua concertului

Platesti cu cardul, primesti pe mail biletul, indiferent ca ai luat un bilet sau 20, vii cu el printat la intrare si te bucuri de concert! E-mailul care contine biletele este valabil oricand asa ca poti cumpara acum si poti printa chiar in ziua concertului. Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro.

Un eveniment organizat si prezentat de METALHEAD.RO, Mighty Owl Productions si Sprint Media Group.

CONCURS:
Maximum Rock te trimitem la concertul folk/viking metal cu Finntroll, Tyr si Skalmold de duminica, 15 septembrie din Silver Church.
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple, daca, dupa ce dai LIKE la pagina de FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) care este formatia pentru care doresti sa participi la acest concert. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE pe FB  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru a participa la acest concurs este joi, 12 septembrie (ora 24.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 13 septembrie 2013 pe aceasta pagina.

CASTIGATORI

Am extras castigatorii pentru una dintre cele doua invitatii simple la concertul Finntroll, Tyr si Skalmold, de pe 15 septembrie din Silver Church, Bucuresti. Acestia sunt:

Alexandra Rapeanu
Lidia Miricioiu Tanaseanu

Felicitari castigatorilor si multumim tuturor celorlalti participanti. Va mai asteptam sa concurati!

Castigatorii sunt rugati sa se prezinte la concert cu un act de identitate si sa specifice la intrare ca au castigat la concursul organizat de revista Maximum Rock.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*