Firma concerteaza pe 24 iulie la Padina Fest

302 vizualizări

FIRMA, trupă pioneră a rockului alternativ românesc, va concerta pe 24 iulie la Padina Fest, un eveniment ce reunește, de 6 ani, amatorii de muzică bună și adrenalină într-un cadru mirific, încărcat de semnificații. Plecați în munți pe urmele lui Zamolxe, membrii trupei FIRMA vor lansa descântecele în cea de-a doua seară a festivalului.

NOUL ALBUM „Descântece – Vol1.” /// free download –
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

FIRMA Youtube Channel
www.facebook.com/TrupaFirma

=============

Mai multe informații despre Padina Fest (23-26iulie):

 
www.padinafest.ro | www.facebook.ro/padinafest | www.vimeo.com/padinafest | www.youtube.com/PadinaFestvideo |

===============
FIRMA spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `.

Videoclipurile acestor piese au fost difuzate in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone ( ATOMIC TV, MTV, TVR), dar și pe VH1 si Mtv Europe.

FIRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională – „New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria „Best Romanian Act” și „Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.

În 2014, după o lungă perioadă de creație și detașare, FIRMA a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului „DESCÂNTECE”, lansat pe 16 octombrie, disponibil online:

https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care Firma l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie).

Videoclipul „Două Suflete”, lansat pe 14 februarie 2015, a fost regizat chiar de solistul trupei – Daniel „Rocca” Stoicea, iar producția materialului video a fost asigurata de Free Space Records.
Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

În primăvara lui 2015, Firma a continuat turneul național de promovare a noului material discografic „Descântece Vol.1” cu trei concerte la Iași, Suceava și Râmnicu Vâlcea, după ce în toamna anului trecut s-a întâlnit cu publicul din Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

FIRMA își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului „Descântece” sau pe scenele marilor festivaluri naționale.

DISCOGRAFIE:
2003 – „La Orbire”
2007 – „Exit”
2014 – „Descântece – Vol.1”

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*