Five Finger Death Punch a lansat un videoclip pentru piesa „I apologize”

Trupa de heavy metal FIVE FINGER DEATH PUNCH (foto) a lansat noul videoclip pentru melodia „I apologize”,  care face parte din albumul „Got Your Six”, lansat în toamna anului trecut.

Videoclipul îl surprinde pe solistul Ivan Moody în timp ce se plimbă printr-un cimitir printre mormintele unor legende ale rock-ului, de la Elvis la Kurt Cobain, Amy Winehouse, până la Jimi Hendrix, fiind filmat în faimosul cimitir Angelus Rosedale din Los Angeles cu ajutorul lui Nathan Cox.

Videoclipul este o metaforă întunecată care vorbește de la sine. Nu cred că este nevoie de o povestire paralelă pentru a explica sau accentua impactul său, mai ales că toată lumea cunoaște pe cineva care se luptă cu o anumită formă de dependență. E ceva real pentru toată lumea. Am pierdut oameni excepționali, oameni talentați pe care presupun că îi cunoașteți bine. Nu contează câtă susținere le arătați, în cele din urmă este alegerea fiecăruia să-și înfrunte demonii sau să se lase bătuți și să piară.”, au declarat membrii trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*