Cel puțin 30 de oameni au fost arestați în timpul unui concert Guns N’ Roses din New Jersey

Se pare că unul din concertele susținute de către legendara trupă GUNS N’ ROSES (foto) zilele trecute în New Jersey nu s-a sfârșit tocmai bine pentru unii fani, mai mult de 30 de oameni fiind arestați sâmbătă seara în timpul concertului de pe stadionul MetLife din East Rutherford.

Potrivit celor de la Blabbermouth, unul dintre agenții de poliție a declarat că o femeie a fost arestată fiind acuzată de agresiune asupra unui ofițer de poliție, însă nu este singura. Printre alte motive ale arestărilor făcute în seara respectivă se numără posesie de marijuana, comportament turbulent, atac la adresa ofițerilor de poliție, violare de domiciliu sau comportament inadecvat în public.

Nu e însă singura întâmplare de acest fel din ultimul timp. Tot în timpul unui concert Guns N’ Roses, marțea trecută, doi angajați ai stadionului Gillette (Foxboro) au fost arestați după ce au jefuit o mașină și, potrivit The Sun Chronicle, patru oameni au fost în total arestați și alți 16 au fost luați sub custodia temporară a poliției, iar alți șase au fost arestați și patru luați în custodia poliției în timpul concertului de a doua zi, de pe același stadion.

Guns N’ Roses își vor încheia seria de concerte din turneu la sfârșitul lunii noiembrie 2016.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*