Fleshgod Apocalypse: urmărește versiunea acustica pentru ”The Day We’ll Be Gone” (Video)

Fleshgod Apocalypse

Fleshgod Apocalypse a lansat un videoclip pentru varianta acustică a piesei ”The Day We’ll Be Gone”. Varianta ”metal” se regăsește pe al 5-lea material discografic al trupei intitulat ”Velano”, lansat în 2019.

Cu această ocazie au fost anunțati și noii membri ai trupei: Veronica Bordacchini (voce), Fabio Bartoletti (chitară) si Eugene Ryabchenko (tobe)

Francesco Paoli (voce) a declarat: ”În aceste vremuri incerte, am vrut să ne dezvelim sufletele interioare și să lăsăm muzica să vorbească de la sine. Această piesă ne îndepărtează din zona noastră de confort ca muzicieni și interpreți, demonstrând că arta sub orice formă poate supraviețui celor mai îngrozitoare circumstanțe.
Având în vedere situația actuală, a fost momentul potrivit pentru a face ceva cu adevărat experimental, o explorare muzicală unică în viață pentru trupă.

În recentul nostru concert (streaming live) au fost prezentați noii noștri membri ai trupei. Eu, Francesco și Paolo traversăm această călătorie împreună de peste un deceniu, dar nu ne-am simțit atât de bine de mult timp. De aceea, suntem bucuroși să îi anunțăm ca membri oficiali ai formației. Așteptați-vă mult mai mult, mai repede decât credeți. „

Vă reamintim că turneul Fleshgod Apocalypse și ExDeo, programat inițial pentru sfarșitul anului 2020, a fost reprogramat pentru 2021, iar concertele din România vor avea loc după următorul program:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*