Formatia Secret Society lanseaza albumul de debut pe 27 septembrie, in Yellow Club, Bucuresti

699 vizualizări

Formatia de hard-rock SECRET SOCIETY se pregateste sa lanseze albumul de debut, „So It Begins…”, in cadrul unui eveniment special care va avea loc pe data de 27 septembrie 2014, in Yellow Club, din Bucuresti.

Trupa a fost infiintata in primavara anului 2010 si s-a remarcat de la inceput printr-un amestec inedit de stiluri. In compozitiile Secret Society, se regasesc influente din arta unor legende rock ca Deep Purple, Pink Floyd, Eagels, Bon Jovi sau Guns N’Roses, potentate de originalitatea formatiei, care iese in evidenta din melodicitatea aparte a pieselor.

Secret Society a sustinut numeroase concerte in cluburile bucurestene, si nu numai, si a avut parte de o receptie exceptionala din partea publicului.

Anul 2014 marcheaza comeback-ul trupei, care este pregatita sa ia cu asalt scena romaneasca de rock! Lansarea discului de debut, „So It Begins…”, intitulat astfel cu scopul de a scoate in evidenta planurile ambitioase de viitor ale grupului, reprezinta un pas important in cariera Secret Society si va fi urmata de concerte, videoclipuri si aparitii media.

Asadar, fanii rockului curajos sunt asteptati pe data de 27 septembrie 2014 in Yellow Club, din Bucuresti (strada Lucretiu Patrascanu), pentru un regal de „good’ol’ hard-rock”, asa cum nu s-a mai auzit pe scena authotona de gen!

Componenta Secret Society:

 

Andrei Manea – voce/ chitara
Vlad Mureșan – chitara
Cătă Ungureanu – bas/backing vocals
Victor „Rammy” Vrabete – tobe/backing vocals
Romeo Cividino – clape/Backing vocals

Facebook Event

Facebook Trupa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*