Formatia Travka va canta pe 18 aprilie in Bucuresti

Joi 18 aprilie, rock-ul alternativ va pune stapanire pe clubul Control: trupa TRAVKA urca pe scena intr-o formula noua. Setlist-ul va contine refrenele mult indragite de fani, dar si piesele de pe cel mai nou material discografic intitulat OKEAN.
Rock on!

FB event
Intrare: 20 lei
Sala Berlin / club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

✦✧✦✧

Intrata pe harta rock-ului alternative romanesc in 2002, Travka este una dintre trupele cu o evolutie constanta, care si-a consolidat baza de fani, si-a conturat un sound puternic si s-a mentinut intr-o pozitie de top, indiferent de numarul de artisti aparuti in cei peste 12 ani de activitate.
Ca si anul trecut, 2013 se anunta foarte activ si plin de surprize ca si anul trecut.

Primavara lui 2012 ii prindea pe trupeti lucrand intens la al treilea album din cariera. In luna Iunie se lansează al patrulea single de pe viitorul album “Soare Rasare” ajuns si el pe locul 1 în topul Radio Guerrilla. Baietii si-au petrecut intreaga vara pe scenele unor festivalurilor nationale precum: Ursus Evolution – Cluj, Disperados – Vama Veche, Faces of Friends – Republica Moldova, Peninsula – Tg. Mures, Rock Castle – Suceava, Road Wolves – Pitesti.

In formula sa noua Travka lansa in octombrie 2012, cel de-al treilea album din istoria trupei. Intitulat „OKEAN”, albumul vine cu o poveste originala, fiind editat in doar 5 exemplare.

OKEAN” este un album calator, un album matur din punct de vedere muzical, lansat în 5 orase mari ale tării – Iasi , Bucuresti, Timisoara , Cluj şi Brasov .

Un album care a circulat din mana in mana, de la prieten la prieten, de la un grup la altul. Un album care a cerut un pic de efort din partea publicului pentru a fi ascultat si o poveste fantastica, atunci cand toate cele cinci albume s-au reunit pentru o noapte la ultimul concert din turneul trupei.

www.travka.ro
www.facebook.com/travka.oficial
www.facebook.com/travka.oficialwww.youtube.com/watch?v=OnRNFv8jmSg

Membri actuali:

George Gâdei – Voce, Versuri
Alexei Ţurcan – Chitară, acordeon
Mihail „Misha“ Gilca – Chitară
Sorin Erhan – Bass
Cristian Chirodea – Tobe

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*