Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut: videoclip nou pentru piesa „Am Adus Băutură, Fetelor”

Proiectul AM FOST LA MUNTE ȘI MI-A PLĂCUT (foto) a lansat un videoclip nou pentru piesa „Am Adus Băutură, Fetelor”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe cel mai nou material discografic al trupei, intitulat „La Deal”, care a fost lansat în data de 10 aprilie 2019. EP-ul, înregistrat alături de Vladimir Ivanov la Real Sound and Vision Studio, poate fi ascultat integral și cumpărat pe pagina formației de Bandcamp.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut se află în acest moment într-un turneu de promovare pentru „La Deal” în orașe precum Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara. De asemenea, trupa a fost recent confirmată pentru Electric Castle 2019, alături de nume precum Alternosfera, The Mono Jacks, CTC sau For The Wicked. Anunțul integral poate fi citit AICI. Electric Castle se pregătește să anunțe în curând și Own The Stage, concursul anual prin care trupe sau DJ-i pot concura pentru a fi incluși în lineup-ul festivalului. Lista completă a artiștilor confirmați pentru ediția 2019 poate fi găsită aici. Până în 18 aprilie, abonamentele mai pot fi achiziționate la prețul promoțional de 499 de lei.

Image may contain: 3 people, text


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*