A fost lansat videoclipul piesei Goodbye to Gravity – „Heed the Call” în memoria celor care nu mai sunt

23.709 vizualizări

Cu cât se apropie data de 30 octombrie, cu atât simțim un gol în interior pe care unii dintre noi, probabil, nu-l vom putea umple din nou niciodată.

Astăzi, pe pagina de facebook a formației GOODBYE TO GRAVITY a fost lansată piesa „Heed the call” alături de un videoclip realizat în memoria celor patru membrii ai formației, Alex Pascu, Mihai Alexandru, Vlad Țelea, Bogdan Enache care și-au pierdut viața în urma incendiului, dar și pentru toate celelalte 60 de suflete care nu mai sunt acum printre noi.
Alături de piesă, a apărut și următorul mesaj:

„La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată.
Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat „Mantras of War”. Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.

În noaptea de 30 octombrie însă, speranța s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști, a fost redusă la tăcere. Nu vom mai putea niciodată să ne așezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificație. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forța copleșitoare a creației trupei.

Este din nou octombrie, un an mai târziu…Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut și ne amintim de ei și de ceea ce au lăsat în urmă.

„Heed the Call” este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât și clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.
Vom continua să onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații.

Până atunci, va invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare.”

Vă reamintim că pe 30 octombrie 2016 ne strângem la Arenele Romane pentru evenimentul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă, creat cu scopul de a strânge fonduri pentru victimele care încă mai au nevoie de tratamente costisitoare.
Event: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.
Nu uitați că toți banii strânși vor fi direcționați către victimele care au nevoie în continuare de tratament, prin intermediul Crucea Roșie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*