Fostul chitarist Korn dezvaluie detalii privind albumul de debut Love & Death

LOVE & DEATH, noua trupa condusa de fostul chitarist Korn BRIAN „HEAD” WELCH va lansa albumul de debut intitula een Here & Lost” pe 20 noiembrie via Tooth & Nail Records. Inregistrat in Nashville cu producatorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin) si mixat de Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) si Jim Monti (Korn), CD-ul contine 11 track-uri, variind de la melodii despre conflictul interior si triumf („Chemicals”, „My Disaster”, „Paralyzed”) pana la imnuri incarcate emotional („Fading Away”, „Watching The Bottom Fall”) plus o varianta mai heavy a celebrului hit din anii ’80 al formatiei Devo, „Whip It”.
Love & Death este formata din Welch, chitaristul JR Bareis, basistul Michael Valentine si bateristul Dan Johnson.
Asa cum sugereaza titlul albumului, „Between Here & Lost” surprinde onestitatea luminii si intunericului, frumusetii si tragediei, binelui si raului, impartasita de o trupa plina de pasiune si devotament pentru mesajul muzicii sale.
Aceasta inregistrare a nascut din procese, necazuri, durere, suferinta, anxietate, depresie si drama,” declara Welch. „Cu toate acestea, am reusit sa o scoatem la capat iar rezultatul este un material real, brut si onest. Abia asteptam ca oamenii sa-l auda! Inca de la prima piesa, ‘The Abandoning’, pana la cover-ul Devo ‘Whip It’ si colaborarea cu Mattie Montgomery de la For Today pentru ‘I W8 4 U’, este o piesa de arta interesanta iar ascultatorul va simti tot felul de emotii impreuna cu versurile si melodicitatea fiecarui cantec.
Tracklist-ul „Between Here & Lost”:
01. The Abandoning
02. Whip It
03. Watching The Bottom Fall
04. By The Way…
05. Meltdown
06. My Disaster
07. I W8 4 U (cu Mattie Montgomery)
08. Fading Away
09. Paralyzed
10. Chemicals
11. Bruises
Love & Death s-a format atunci cand Welch a decis sa aiba auditii deschise pe Youtube in 2009. „Am ales baietii iar apoi am avut un ‘jam session’ in Phoenix,” spunea Welch. „In ultimii ani, au existat cateva schimbari de line-up din cauza ca am trecut prin niste momente mai grele. Actuala formula canta de ceva timp si constituie o parte importanta a muzicii noi si viitorului Love & Death.
Love & Death va concerta intens in 2013 pentru a promova materialul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*