Therion te trimite la European Progressive Assault. Castiga ACUM 3 invitatii!

Suedezii de la THERION te trimit la European Progressive Assault! Evenimentul, ce se va desfasura la Bucuresti in data de 9 septembrie 2012, ii va avea in prim plan pe Lepros – Norvegia (in calitate de headliner), Lock Vostok – Suedia si Ørkenkjøtt – Norvegia.
 
Poti castiga una din cele 3 invitatii la European Progressive Assault (Lepros, Lock Vostok, Ørkenkjøtt, etc) astfel:
Cumpara un bilet la concertul Therion in perioada 27 septembrie – 6 octombrie
– Trimite codul de bare de pe bilet, data la care a fost achizitionat biletul impreuna cu numele complet la adresa: concurs@maximumrock.ro

Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 7 octombrie 2012.

Reamintim ca formatia Leprous
revine pentru a treia oara in Romania, dupa ce, anul trecut trupa a cantat in deschiderea concertelor Amorphis din Bucuresti si Sibiu, iar in 2010 au ajuns la Bucuresti in cadrul turneului ce a avut drept cap de afis formatia Therion.

Biletele costa 60 de lei la pre-sale si 70 in ziua evenimentului. Ele pot fi achizitionate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online de pe www.eventim.ro/ro, http://www.metalhead.ro sau direct de pe https://www.facebook.com/ROCKSPACE.

 
 
Concertul este organizat de Cavalleria Events.
 
Au mai ramas cateva saptamani pana la ultimul concert THERION din Romania (19.10.2012), eveniment ce va marca 25 de ani de activitate a formatiei si totodata lansarea in Romania a viitorului album discografic intitulat „Les Fleurs du Mal”.

 
Evenimentul din Romania, inclus in turneul „Flowers Of Evil”, se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

 
Reamintim ca mastermind-ul formatiei Therion, Christofer Johnsson, a fost intervievat recent de Greek Rock Overdose si a confirmat faptul ca turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru multi ani de acum inainte. Acesta explica faptul ca trupa nu va lua o pauza, ci mai degraba va renunta la turnee deoarece nu va mai lansa albume in viitorul apropiat. Christofer a mai declarat ca formatia a decis sa ia aceasta pauza de la turnee pentru a se concentra asupra unei opere rock, dar si asupra unor alte proiecte, iar Therion va putea fi vazuta, foarte rar, doar la cateva estivaluri.


 

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 + 50 bilete OFERTA – SOLD OUT!
85 lei
– urmatoarele bilete pana la data de 9 septembrie 2012 – SOLD OUT!
95 lei – in perioada 10 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

CASTIGATORI:
1. Ioan-Bogdan Mateescu / Cod de bare: 00 27 05 89 32 00 96 75 21 01 00
2. Bizdoaca Adrian Angel / Cod de bare: 00 24 16 26 15 00 86 35 94 97 00
3. Adriana Costea / Cod de bare: 00 24 25 34 55 66 76 55 00 03 00
 
Abonamentele se ridica de la intrarea PRESA / INVITATII pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*