Gamma Ray va lansa „Skeletons & Majesties Live” in noiembrie

Formatia germana de power metal GAMMA RAY va lansa „Skeletons & Majesties Live” pe dublu CD, Blu-ray si DVD in data de 30 noiembrie. Setul va cuprinde imagini de la concertul sustinut pe 29 aprilie 2011 in legendara locatie Z7 din Pratteln, Elvetia.
„Skeletons & Majesties Live” are o durata de doua ore si constituie un tur de forta prin istoria trupei pana in prezent, continand multe hituri si clasice si de asemenea piese care au fost mai putin promovate la acea vreme.

„EP-ul ‘Skeletons & Majesties’ este practic o continuare a conceptului ‘Skeletons In The Closet’, in alte cuvinte: noi versiuni ale melodiilor care n-au primit atentia meritata, precum si versiuni unplugged ale unora din clasicele noastre.
” spunea Kai Hansen, vocalistul grupului, chitarist si fondator. „In ceea ce priveste ‘Skeletons & Majesties Live’, acesta este un spectacol cu adevarat obsedant, de la primele piese dinamice ca ‘Anywhere In The Galaxy’ si ‘Men, Martians And Machines’ pana la finalul furios cu ‘Future World’.„.
Dublul CD are un total de 18 melodii (plus intro si interludiu); DVD-ul si Blu-ray-ul vor contine in plus sase track-uri bonus cu versiuni alternative ale cantecelor „The Spirit”, „Wings Of Destiny”, „Farewell”, „Gamma Ray”, „Time To Break Free” si „Insurrection”.
Tracklist-ul „Skeletons & Majesties Live”:
01. Anywhere In The Galaxy
02. Men, Martians And Machines
03. The Spirit
04. Wings Of Destiny
05. Farewell
06. Gamma Ray
07. Money
08. Time To Break Free (cu Michael Kiske)
09. Rebellion In Dreamland (acustic)
10. Send Me A Sign (acustic)
11. Dethrone Tyranny
12. Watcher In The Sky
13. Hold Your Ground
14. A While In Dreamland (cu Michael Kiske)
15. Rise
16. Brothers
17. Insurrection
18. Future World (cu Michael Kiske)
Gamma Ray va sustine un concert in Bucuresti pe data de 16 martie, 2013 la Arenele Romane in calitate de suport pentru formatia Helloween, eveniment ce face parte din turneul „Hellish Rock Part II”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*