Hammerfall va lansa DVD-ul „Gates Of Dalhalla” in noiembrie

Metalistii suedezi de la HAMMERFALL vor lansa „Gates Of Dalhalla” (DVD+2CD si Blu-ray+2CD) pe 30 noiembrie via Nuclear Blast. Setul cuprinde concertul aniversar extraordinar de 15 ani, de durata 135 minute, ce a avut loc in data de 28 iulie pe scena istorica Dalhalla, construita intr-o cariera veche in apropierea micului sat suedez Rättvik. Filmarile au fost realizate de regizorul suedez Patric Ullaeus de la Revolver Film Company, devenit cunoscut pentru colaborarile sale cu In Flames, Dimmu Borgir, Europe sau Lacuna Coil.
Chitaristul Hammerfall Oscar Dronjak a declarat: „Materialul contine 26 piese si dureaza doua ore si 15 minute, de departe cel mai lung si patrunzator concert din intreaga noastra cariera! Am cantat melodii de pe fiecare album si nu numai. Multi invitati, focuri de artificii, 80 de amplificatoare Marshall si un scut imens inscriptionat cu logo-ul HF in centru, toate intr-un loc foarte unic. Chiar trebuie sa-l vedeti pentru a va da seama despre ce este vorba. Acest concert a capturat intr-adevar esenta Hammerfall live in 2012 foarte bine!„.
Printre invitatii speciali de pe parcursul show-ului s-au numarat membrii originali Hammerfall Jesper Strömblad (In Flames) si Mikael Stanne (Dark Tranquillity), precum si fostul chitarist Stefan Elmgren.
Oscar a adaugat: „Tot ce tine de aceasta lansare este special: locul, ocazia, setlist-ul, invitatii. Daca vei celebra ceva, fa-o cum se cuvine iar acest lucru este exact ceea ce am facut noi. Hammerfall cu de toate, 100% live, 0% rahat.„.
Setlist-ul evenimentului a fost urmatorul:
01. Patient Zero
02. Heeding The Call
03. Any Means Necessary
04. B.Y.H.
05. Riders Of The Storm
06. Let’s Get It On
07. Crimson Thunder
08. Renegade
09. Blood Bound (invitat special: Stefan Elmgren)
10. Last Man Standing (invitat special: Stefan Elmgren)
11. Fury Of The Wild (invitat special: Stefan Elmgren)
12. Solo Tobe: Anders Johansson
13. Always Will Be
14. Dia De Los Muertos
15. Steel Meets Steel (invitat special: Mikael Stanne)
16. Threshold
17. The Dragon Lies Bleeding (invitat special: Jesper Strömblad)
18. Let The Hammer Fall
19. När Vindarna Viskar Mitt Namn (invitat special: Roger Pontare)
20. Something For The Ages
21. The Templar Flame
22. Oh Fortuna (invitat special: Team Cans)
23. Glory To The Brave (invitat special: Team Cans)
24. One More Time (invitat special: Team Cans)
25. Hammerfall
26. Hearts On Fire (impreuna cu toti invitatii speciali)

Membrii Hammerfall au anuntat in martie ca vor lua o pauza prelungita imediat dupa festivalurile din vara ce tormai s-a sfarsit.
Primii 15 ani au fost incredibili insa e putin spus!” comenta Oscar, continuand ca „acum vom lua o pauza pentru a ne asigura ca mai avem alti 15 ani inaintea noastra.„.
Nu va fi niciun fel de activitate din partea trupei Hammerfall in 2013 dar grupul promite sa revina puternic urmatorul an. „Planul este sa folosim anul liber pentru a ne incarca bateriile si a ne intoarce mai vitali ca niciodata cu un nou album in 2014.” explica solistul Joacim Cans.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*