Geezer Butler: „Veti primi o cutie de Prozac la fiecare album Black Sabbath achizitionat!”

Vesti foarte bune pentru fanii BLACK SABBATH! Intr-un interviu recent oferit de Geezer Butler la National Association of Music Merchants din Anaheim, California, basistul a dezvaluit cateva informatii importante despre formatie si despre mersul lucrurilor in ceea ce priveste noul album. 

Tony (Iommi) se simte foarte bine. Urmeaza tratamentul deja de 14 luni si este din ce in ce mai OK. Se va insanatosi. Nimeni nu il poate opri pe Tony!”, a declarat Geezer.

Cat despre Ozzy, Butler a spus ca este sanatos tun, doar ca mai are niste dureri, cauzate de accidentul cu lumanarea buclucasa, pe care artistul a incercat sa o stinga cu mana proaspat operata. 

Referitor la numele albumului, „13”, se pare ca lucrurile nu sunt chiar batute in cuie.

Initial, acest nume era doar de forma, ca sa avem ceva cu care sa ne referim la disc.Cu toate acestea, pe masura ce avansam, s-a lipit cumva de noi. Am vrut sa punem 13 piese pe material, dar, la urma urmei, ne-am ales cu 16. Nu pot sa spun sigur ca acesta va ramane numele final al albumului”, a marturisit muzicianul.

Este primul album pe care l-am inregistrat 100% treji toti. Consider ca este unul din cele mai profesioniste discuri ale noastre. Ne-am tinut de un program fix si totul a fost realizat cu maxim devotament„, a continuat Butler. 

In ceea ce priveste temele noului material, Butler a declarat ca versurile vorbesc despre viata, moarte si doom. 

Primiti si o cutie de Prozac la fiecare album achizitonat!”, a glumit artistul.

Turneul Sabbath incepe in Noua Zeelanda, apoi continua cu Australia in aprilie. Urmatorul pas este Japonia, SUA (in iulie si august), America de Sud, si ulterior Europa. 

Primul material cu Ozzy Osbourne la voce din 1978 va fi lansat in iunie si putem spune ca il asteptam cu sufletul la gura!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*