Goodbye To Gravity lanseaza albumul „Mantras of War” in data de 30 octombrie

345 vizualizări

Goodbye To Gravity lansează noul album ‘Mantras of War’ vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

„Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. „Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

„Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Primul single, ‘The Day We Die’, poate fi urmărit la linkul de mai jos:

Poster GTG Matras Lansare

Link pagina Facebook: www.facebook.com/GoodbyeToGravity
Link afis eveniment: http://bit.ly/1FJWfBi
Link fotografie promo web: http://bit.ly/1QCeuiF
Link fotografie promo hi-res: http://bit.ly/1ub2yXE
Link logo Goodbye to Gravity: http://bit.ly/1E6L36u
Contact Universal Music Romania: office@umusic.ro, www.facebook.com/umusicro, www.umusic.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*