Gotthard lansează videoclipul pentru noul single „Bye Bye Caroline”

367 vizualizări

„Defrosted” s-a lansat în 1997 și a fost primul album live semnat Gotthard. Până în ziua de azi, acesta este văzut ca o piatră de hotar în cariera trupei, care a ajutat-o să își consolideze reputația de cea mai celebră formație elvețiană. Gotthard au captat atenția întregii lumi de-a lungul a peste 25 de ani, având în palmares 16 albume care au ajuns pe locul întâi în topuri, mai bine de 3 milioane de albume vândute, nenumărate premii și peste 2000 de spectacole peste tot în lume.

Acum, la 21 de ani de la prima ediție, Gotthard se întorc la Sony Elveția și la Nuclear Blast pentru a scoate „Defrosted 2”, o mega compilație ce include variante unplugged ale celor mai îndrăgite hituri ale trupei. „Defrosted 2” este încununarea unei îndelungate cariere și a unei formidabile evoluții, care cu siguranță va ajunge la inima tuturor.

Înainte de lansarea acestei reeditări a faimosului lor album, însă, Gotthard ne oferă capodopera rock’n’roll „Bye Bye Caroline”, un prim single premergător materialului discografic. Unul din cele două noi cântece care vor putea fi ascultate pe acest album, melodia a fost inspirată de hitul din anul 1973 al trupei Status Quo, „Carioline”, și a fost conceput împreună cu Francis Rossi însuși, în timpul ultimului turneu Rock Meets Classic.

„I-am cunoscut pe Leo și pe Nic la spectacolele pe care le-am susținut împreună”, ne explică Rossi. „În timpul turneului Rock Meets Classic am experimentat sentimentul unei camaraderii cu care nu m-am mai întâlnit de mai bine de 50 de ani. M-am înțeles excelent cu Leo și Nic de la bun început, așa că într-o seară m-am dus în backstage la Gotthard cu chitara și ne-am apucat să cântăm. Nic a început imediat să cânte niște note foarte tari, iar Nic a spus că melodia trebuie neapărat să o includă și pe Caroline”. Câteva luni mai târziu, Rossi i-a invitat pe amândoi acasă la el, în Londra, ca să înregistreze împreună „Bye Bye Caroline” în studioul lui. Cât timp a fost în Lonra, trupa a filmat și un videoclip pentru acest single.

„Defrosted” 2 va fi lansat pe 7 decembrie, iar precomenzile pentru album încep pe 5 octombrie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*