A fost lansat noul videoclip al formației Bodark: „Pe dinți”

Bodark
226 vizualizări

Formația bucureșteană BODARK a lansat noul videoclip pentru piesa „Pe dinți”.

„Pe dinți” este al doilea single de pe viitorul album Bodark, iar videoclipul pune în scenă lupta interioară a omului care ar putea sa facă multe, dar se pierde mereu în cotidian și în micile rutine ale vietii, așa cum ar fi… spălatul pe dinți.

Videoclipul este totodată si o premieră pentru trupă, fiind prima producție video în care regia, scenariul, montajul si filmările sunt realizate în regim DIY:

https://www.youtube.com/watch?v=PIgBb0rK194&list=PLdB1fekdt9VSRKlgDKjmdziquZcevbx_p&index=1

Piesa va face parte de pe cel de-al doilea album Bodark – UMANIAC, ce va fi lansat cel mai probabil în toamnă. UMANIAC – combinația intre ‘uman’ și ‘maniac’, înseamnă confruntarea între latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. Exprimă totodată credința în oameni, indiferent de natura, culoarea, naționalitatea sau religia lor.

Albumul este produs de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) iar mixajul final și masteringul sunt realizate de Adam Whittaker (SpaceRay Music, UK) – cunoscut pentru colaborări cu Grimus, OCS, Velosonics, The Amsterdams, Luna Amară.

Bodark este înființată in 2010 în București și este reprezentanta unui gen inedit, care amesteca un brand personal de rock alternativ cu elemente specifice rockului clasic, pentru a da nastere unui stil original.

Componența actuală a trupei îi cuprinde pe Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitară), Andrei Namian (chitară), Alex Bacșei (tobe).

Primul album Bodark – POT, îl puteti asculta pe youtube aici, sau descărca integral aici.

Mai multe detalii despre activitatea trupei puteți găsi la urmatoarele adrese:
http://www.facebook.com/BodarkBand
http://www.youtube.com/BodarkBand
www.bodark.ro
http://bodarkband.bandcamp.com
Drop’n’Dirty: http://www.facebook.com/DropDirty
Adam Whittaker: https://adam.proqloud.com/
https://www.facebook.com/pages/SpaceRay-Music-Romania/1437640703210466


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*