Luna Amară lansează videoclipul „Doar noi doi”, primul single de pe albumul „Aproape”

587 vizualizări

În așteptarea noului album LUNA AMARĂ, „Aproape”, formația clujeană a lansat videoclipul „Doar noi doi”! Realizat de către Dorin Marcu (Resize Media), clipul este o explorare a unei stări și ascunde o serie de detalii interesante sub aparența unei simplități în execuție.

„Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna amară și, contradictoriu cu Pietre în Alb, am lucrat de trei ori mai puțin ca timp dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred că cea mai bună frază pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorbă foarte dragă mie, It ain’t simple being cool, but it’s cool being simple.”Dorin Marcu, regizor

Luna amară – doar noi doi (official video)

Piesa a fost înregistrată la Luna Recording Studios, inginer de sunet Oliver Vegh, mix și master de Dan Georgescu. Mai apare de asemenea cvartetul Les Nuages (Andrada Codorean – vioara I, Roxana Tuță – vioara II, Bianca Comșa – violă, Adela Moldovan – violoncel), partitura pentru coarde fiind scrisă de Dorin Ghiuță.

Melodia poate fi ascultată sau descarcată în format digital de aici: https://UMR.lnk.to/LunaAmara-DoarNoiDoiNe

Albumul „Aproape” urmează a fi lansat pe 22 octombrie prin Universal Music România. Concertul de lansare de la București va avea loc pe 22 octombrie la Clubul Țăranului, trupa urmând a pleca ulterior într-un turneu național cu mai multe date. Urmăriți pagina de Facebook Luna amară și site-ul oficial pentru mai multe informații despre turneul „Aproape”!

„Terasa interioara (încălzită) a Clubului Țăranului din București va găzdui o lansare altfel, atât din punct de vedere al scenografiei, cât și al muzicii. Luna amară continuă să fie aproape de cei care ne urmăresc și vrem să le oferim, prin acest nou material de 7 piese, o nouă călătorie – prin lume, prin gânduri, prin sine.”Mihnea Blidariu

Luna amară:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Vă reamintim că vă puteți întâlni cu LUNA AMARĂ și pe 19 noiembrie, în cadrul evenimentului We Are The Alternative, alături de URMA, GRIMUS și AEON BLANK!
Biletele (1500 bucati) pot fi achizitionate de pe www.ambilet.ro si in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la urmatoarele prețuri:
Early bird (150 buc.) – 39 lei
Normal – 49 lei
Respectiv 60 lei în ziua evenimentului.

Event: We Are The Alternative: Urma, Grimus, Luna Amară, Aeon Blank

luna-amara-album

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*